Τρένο Δράμα - Κομοτηνή τιμές από 11€

Ξεκίνα από
11€
Ανακαλύπτω

Δράμα σε Κομοτηνή από τρένου

Το ταξίδι από Δράμα έως Κομοτηνή με τρένου είναι 105,4 km και διαρκεί 11 ω 4 λεπτά. Υπάρχουν 2 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 06:40 και την τελευταία στο 21:30. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Δράμα σε Κομοτηνή με τρένου για μόλις 11€ ή έως και 15€. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 11€.

Καλύτερη τιμή 11€
Διάρκεια Ταξιδίου 11 ω 4 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 2
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 11€
Υψηλότερη Τιμή 15€
Πρώτη Αναχώρηση 06:40
Τελευταία Αναχώρηση 21:30
Απόσταση 105,4 km
Αναχώρηση Δράμα
Άφιξη Κομοτηνή
Transportistas TRAINOSET

Τρένου Εισιτήρια από Δράμα έως Κομοτηνή

  Sep 30
  Περισσότερα
  26°
  Oct 01
  Περισσότερα
  27°
  Oct 02
  Περισσότερα
  25°
  Oct 03
  Περισσότερα
  24°
  Oct 04
  Περισσότερα
  25°
  Oct 05
  Περισσότερα
  25°
  Oct 06
  Περισσότερα
  21°
  Oct 07
  Περισσότερα
  22°
  Oct 08
  Περισσότερα
  20°
  Oct 09
  Περισσότερα
  16°
  Oct 10
  Περισσότερα
  19°
  Oct 11
  Περισσότερα
  18°
  Oct 12
  Περισσότερα
  20°
  Oct 13
  Περισσότερα
  22°
  Oct 14
  Περισσότερα
  24°
Departure date
Saturday,Sep 30 2023
26°

Ταξιδέψτε εύκολα και γρήγορα από Δράμα προς Κομοτηνή με τη Virail

Ξέρετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από Δράμα προς Κομοτηνή; Όχι; Μην ανησυχείτε, η Virail ξέρει. Η μηχανή αναζήτησής μας χρησιμοποιεί δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών για να σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια για τις επιλεγμένες ημερομηνίες ταξιδιού σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Φιλτράρετε τα αποτέλεσματά σας για να ταιριάζουν με τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις: αποφασίστε αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, απευθείας ή με συνδέσεις και επιλέξτε την ώρα που προτιμάτε να ταξιδέψετε. Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις πληροφορίες και βρείτε την επιλογή μετακίνησης που είναι η σωστή για εσάς. Αφού επιλέξετε το ιδανικό σας ταξίδι, η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας της επιλογής σας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Η Virail μπορεί να σας βοηθήσει σήμερα να ζήσετε το όνειρό σας.

Πώς μπορώ να βρω τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου για να πάω από Δράμα προς Κομοτηνή;

Οι τιμές θα ποικίλλουν όταν ταξιδέψετε από Δράμα προς Κομοτηνή. Ωστόσο, κατά προσέγγιση, θα πληρώσετε περίπου 12,40€ για ένα εισιτήριο με τρένο. Μπορείτε να βρείτε εισιτήρια τρένου με χαμηλές τιμές που φτάνουν έως 6€, αλλά ίσως χρειαστεί κάποια ευελιξία στα ταξιδιωτικά σας σχέδια. Αν ψάχνετε για χαμηλή τιμή, ίσως χρειαστεί να είστε προετοιμασμένοι να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο στη μετεπιβίβαση. Μπορείτε επίσης να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια τρένου για συγκεκριμένες ώρες ή για ορισμένες ημέρες. Φυσικά οι τιμές των εισιτηρίων συχνά αλλάζουν κατά τη διάρκεια του έτους. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να πληρώσετε περισσότερο σε εποχές με μεγάλη κίνηση. Για τις πιο χαμηλές τιμές είναι συνήθως καλύτερα να κάνετε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Να είστε όμως προσεκτικοί, γιατί πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων για τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου.Εμφάνιση πλήρους περιγραφής Απόκρυψη πληρους περιγραφής
Φτηνά εισιτήρια από Δράμα έως Κομοτηνή
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Δράμα έως Κομοτηνή.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Δράμα έως Κομοτηνή, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Δράμα στο Κομοτηνή.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Τιμή καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης

Οι εταιρείες τρένων ενδέχεται να χρεώνουν υψηλότερες τιμές εισιτηρίων καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης. Οι τιμές τις επόμενες ημέρες μπορεί να κυμαίνονται από περίπου 8€ έως 24€, αλλά ενδέχεται να αλλάξουν. Η συμβουλή μας είναι να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξοικονομήσετε έως και 67% στο ταξίδι σας!

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Δράμα έως Κομοτηνή

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου Δράμα - Κομοτηνή μπορούν να βρεθούν με 5€ αν είστε τυχεροί ή 8€ κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 11€.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Κομοτηνή με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Κομοτηνή με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Δράμα έως Κομοτηνή Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
4.3kg
Λεωφορείο
28.4kg
Πτήση
1,136.1kg
Αυτοκίνητο
109.6kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Δράμα έως Κομοτηνή με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Δράμα και Κομοτηνή είναι 4.3kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Δράμα και Κομοτηνή; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Δράμα και Κομοτηνή θα εξοικονομήσετε 1,131.8kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 24.1kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 105.3kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο τρένου από Δράμα έως Κομοτηνή;
Ένα εισιτήριο τρένου από Δράμα έως Κομοτηνή είναι 12,95€. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 11€.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Δράμα προς Κομοτηνή;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Δράμα έως Κομοτηνή είναι 11€. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Δράμα και Κομοτηνή από τρένου;
Δράμα έως Κομοτηνή είναι 105,4 km.
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Δράμα και Κομοτηνή;
Το Δράμα έως το Κομοτηνή είναι κατά μέσο όρο 12 ω 37 λεπτά. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 11 ω 4 λεπτά.
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Δράμα έως Κομοτηνή;
Το Δράμα έως το Κομοτηνή καλύπτεται από τελεστές 1. Μπορείτε να βρείτε στο Virail TRAINOSET που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Δράμα σε Κομοτηνή;
Δράμα έως Κομοτηνή έχει 2 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Δράμα έως Κομοτηνή;
Το παλαιότερο τρένου από Δράμα έως Κομοτηνή αναχωρεί στο 06:40. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Δράμα έως Κομοτηνή;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Δράμα έως Κομοτηνή αναχωρεί στο 21:30. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Δράμα έως Κομοτηνή;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο τρένου που βρήκαμε είναι 11€ αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Ποιους σταθμούς μπορώ να πάω από το Δράμα στο Κομοτηνή;
Υπάρχουν σταθμοί 2 που μπορείτε να αναχωρήσετε από το Δράμα για να μεταβείτε στο Κομοτηνή. Μπορείτε να πάτε από Δράμα and Drama Train Station και μπορείτε να φτάσετε στο Κομοτηνή and Komotini.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Δράμα έως Κομοτηνή από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Δράμα και Κομοτηνή είναι 11 ω 4 λεπτά.
Υπάρχει απευθείας τρένου από Δράμα έως Κομοτηνή;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Δράμα και Κομοτηνή.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Δράμα έως Κομοτηνή από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Δράμα στο Κομοτηνή δημιουργεί εκπομπές CO2 4.3kg.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Μεταβείτε τοπικά από το Δράμα

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Δράμα

Διεθνή δρομολόγια από Δράμα και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Δράμα

Κύριες διαδρομές προς Κομοτηνή

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές