Βρείτε τρένο από Δράμα προς Αλεξανδρούπολη

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 4 ω 12 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 4
Πρώτη αναχώρηση: 10:11
Τελευταία αναχώρηση: 19:12
Απόσταση 149km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Δράμα προς Αλεξανδρούπολη

Το virail έχει τον μαγικό τρόπο για να βρείτε τα φτηνά εισιτήρια τρένου σας προς Αλεξανδρούπολη. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και να ορίσετε τα φίλτρα για την αναχώρηση και την τιμή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις διαλέξετε τις καλύτερες επιλογές του ταξιδιού σας με τρένο από Δράμα προς Αλεξανδρούπολη, το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για την αγορά.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Δράμα προς Αλεξανδρούπολη

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Δράμα και Αλεξανδρούπολη.

Πόσο κοστίζει το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Δράμα προς Αλεξανδρούπολη

Τιμή εισιτηρίου Δράμα - Αλεξανδρούπολη κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Αν είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας, να έχετε πάντοτε υπόψη ότι μπορείτε να αγοράζετε εξαιρετικά φθηνά εισιτήρια τρένων αν αποφεύγετε να ταξιδεύετε τα σαββατοκύριακα και αν επιλέγετε να ταξιδεύετε κατά τη διάρκεια της χαμηλής περιόδου.

Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Αλεξανδρούπολη και πού θα φτάσετε

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Αλεξανδρούπολη από τον σταθμό Δράμα, το οποίο φτάνει στον σταθμό Αλεξ/πολη λιμάνι.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Δράμα προς Αλεξανδρούπολη: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 2 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Δράμα προς Αλεξανδρούπολη με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 0 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 2 που είναι απευθείας γραμμές. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Δράμα προς Αλεξανδρούπολη και πότε φεύγουν τα τρένα

Χρειάζεται χρόνος 4 hours and 12 minutes κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Αλεξανδρούπολη με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 4 hours and 7 minutes με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 10:11, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Δράμα στις 19:02.