Βρείτε τρένο από Λαμία προς Τρίκαλα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 4 ω 11 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 20
Πρώτη αναχώρηση 09:05
Τελευταία αναχώρηση 20:05
απόσταση 93 km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Λαμία προς Τρίκαλα

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Λαμία προς Τρίκαλα με τρένο

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Λαμία προς Τρίκαλα που προσφέρονται από την TrainOSE.

Τρένα από Λαμία προς Τρίκαλα

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Λαμία προς Τρίκαλα

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Τρίκαλα φεύγει στις 09:05, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 20:05. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 4 ω 11 λεπτά, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Τρίκαλα σε 1 ω 40 λεπτά.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Τρίκαλα και πού θα φτάσετε

Τα τρένα προς Τρίκαλα μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Ροδίτσα, Λαμία, Παγκράτι Λαμίας, Ρεβένια Λαμίας and Καλύβια Λαμίας και να φτάνουν στον σταθμό Τρίκαλα.

Αν είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας, να έχετε πάντοτε υπόψη ότι μπορείτε να αγοράζετε εξαιρετικά φθηνά εισιτήρια τρένων αν αποφεύγετε να ταξιδεύετε τα σαββατοκύριακα και αν επιλέγετε να ταξιδεύετε κατά τη διάρκεια της χαμηλής περιόδου.

Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Λαμία και Τρίκαλα είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Λαμία προς Τρίκαλα με τρένο

Αν επιθυμείτε να πάτε από Λαμία προς Τρίκαλα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 20. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 20 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Τρίκαλα την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Λαμία προς Τρίκαλα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 20 κάθε μέρα. αρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι όλες απολύτως αυτές οι συνδέσεις έχουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Επομένως, δεν θα παραμείνετε στην ίδια αμαξοστοιχία για όλο το ταξίδι.