Βρείτε τρένο από Λαμία προς Τρίκαλα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Τρίκαλα

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 3 ω 48 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 39
Πρώτη αναχώρηση: 06:05
Τελευταία αναχώρηση: 20:01
Απόσταση 93km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Λαμία προς Τρίκαλα στο virail

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Λαμία προς Τρίκαλα. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Τρένα από Λαμία προς Τρίκαλα: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Για να φτάσετε στην πόλη Τρίκαλα με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια τρένων από Λαμία προς Τρίκαλα

Τρένα από Λαμία προς Τρίκαλα


Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Λαμία και Τρίκαλα, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Τρίκαλα

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Τρίκαλα από τον σταθμό Ροδίτσα or Ρεβένια Λαμίας, το οποίο φτάνει στον σταθμό Τρίκαλα.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Λαμία προς Τρίκαλα με τρένο

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 30 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Λαμία προς Τρίκαλα με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 30 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Λαμία προς Τρίκαλα και πότε φεύγουν τα τρένα

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 4 hours and 7 minutes, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Τρίκαλα σε 1 hour and 52 minutes. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Λαμία στις 06:05, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 10:05.