Βρείτε τρένο από Δράμα προς Σέρρες

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 1 ω 17 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 1
Πρώτη αναχώρηση 13:10
Τελευταία αναχώρηση 12:10
απόσταση 51 km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Δράμα προς Σέρρες

Το virail έχει τον μαγικό τρόπο για να βρείτε τα φτηνά εισιτήρια τρένου σας προς Σέρρες. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και να ορίσετε τα φίλτρα για την αναχώρηση και την τιμή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις διαλέξετε τις καλύτερες επιλογές του ταξιδιού σας με τρένο από Δράμα προς Σέρρες, το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για την αγορά.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Δράμα προς Σέρρες

Θέλετε να ταξιδέψετε από Δράμα προς Σέρρες με τρένο

Για να φτάσετε στην πόλη Σέρρες με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Τρένα από Δράμα προς Σέρρες

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Δράμα προς Σέρρες με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Θα χρειαστείτε 1 ω 17 λεπτά για να φτάσετε στην πόλη Σέρρες. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Δράμα στις 13:10, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 12:10.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Δράμα προς Σέρρες

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Σέρρες από τον σταθμό Δράμα, το οποίο φτάνει στον σταθμό Σέρρες.

Αν είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας, να έχετε πάντοτε υπόψη ότι μπορείτε να αγοράζετε εξαιρετικά φθηνά εισιτήρια τρένων αν αποφεύγετε να ταξιδεύετε τα σαββατοκύριακα και αν επιλέγετε να ταξιδεύετε κατά τη διάρκεια της χαμηλής περιόδου.

Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Δράμα και Σέρρες, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Δράμα προς Σέρρες: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Αν επιθυμείτε να πάτε από Δράμα προς Σέρρες με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 1. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές 1 είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 0 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Ωστόσο, επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Δράμα προς Σέρρες με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 1 κάθε μέρα. Παρακαλούμε σημειώστε ότι όλες αυτές οι συνδέσεις, δηλαδή οι διαδρομές 1, είναι απευθείας γραμμές. Δεν υπάρχει σύνδεση με αλλαγή. Κατά συνέπεια, δεν θα χρειαστεί ποτέ να αλλάξετε τρένα.