Βρείτε τρένο από Πάτρα προς Κομοτηνή

Ξεκίνα από
Ανακαλύπτω

Πάτρα σε Κομοτηνή από τρένου

Το ταξίδι από Πάτρα έως Κομοτηνή με τρένου είναι 448 km και διαρκεί 15 ω 49 λεπτά. Υπάρχουν 4 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 07:25 και την τελευταία στο 23:25. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Πάτρα σε Κομοτηνή με τρένου για μόλις ή έως και . Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι .

Διάρκεια Ταξιδίου 15 ω 49 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 4
Πρώτη Αναχώρηση 07:25
Τελευταία Αναχώρηση 23:25
Απόσταση 448 km
Αναχώρηση Πάτρα
Άφιξη Κομοτηνή
Transportistas Hellenic

Τρένου Εισιτήρια από Πάτρα έως Κομοτηνή

  Sep 30
  Περισσότερα
  24°
  Oct 01
  Περισσότερα
  26°
  Oct 02
  Περισσότερα
  25°
  Oct 03
  Περισσότερα
  24°
  Oct 04
  Περισσότερα
  25°
  Oct 05
  Περισσότερα
  26°
  Oct 06
  Περισσότερα
  23°
  Oct 07
  Περισσότερα
  22°
  Oct 08
  Περισσότερα
  24°
  Oct 09
  Περισσότερα
  20°
  Oct 10
  Περισσότερα
  20°
  Oct 11
  Περισσότερα
  20°
  Oct 12
  Περισσότερα
  21°
  Oct 13
  Περισσότερα
  23°
  Oct 14
  Περισσότερα
  25°
Departure date
Saturday,Sep 30 2023
24°

Ταξιδέψτε εύκολα και γρήγορα από Πάτρα προς Κομοτηνή με τη Virail

Η Virail βοηθάει κάθε χρόνο χιλιάδες ταξιδιώτες να οργανώσουν το ταξίδι τους. Με ποιον τρόπο; Είναι εύκολο. Απλώς καταχωρίστε τις ημερομηνίες που σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Πάτρα προς Κομοτηνή. Η ισχυρή μηχανή μας θα πραγματοποιήσει αναζήτηση στα δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών και θα σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια. Μπορείτε να επιλέξετε να ταξιδέψετε όπως επιθυμείτε. Αποφασίστε το μέσο μεταφοράς που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, τι ώρα θα θέλατε να αναχωρήσετε και αν προτιμάτε ένα ταξίδι απευθείας ή με συνδέσεις. Όταν θα έχετε βρει την ιδανική σας διαδρομή, η Virail θα σας ανακατευθύνει στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Εκεί μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας, στη συνέχεια μπορείτε να ξεκινήσετε την προετοιμασία του ταξιδιού σας.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφής Απόκρυψη πληρους περιγραφής
Φτηνά εισιτήρια από Πάτρα έως Κομοτηνή
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Πάτρα έως Κομοτηνή.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Πάτρα έως Κομοτηνή, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Πάτρα στο Κομοτηνή.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Πάτρα έως Κομοτηνή

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου Πάτρα - Κομοτηνή μπορούν να βρεθούν με 15€ αν είστε τυχεροί ή 24€ κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 37€.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Κομοτηνή με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Κομοτηνή με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Η Ελληνική Εταιρεία Σιδηροδρόμων, γνωστή και ως TrainOSE, είναι η εθνική σιδηροδρομική εταιρεία της Ελλάδας. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2005 ως θυγατρική του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ), και είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία επιβατικών αμαξοστοιχιών σε όλη τη χώρα. Η TrainOSE λειτουργεί ένα δίκτυο σιδηροδρομικών γραμμών άνω των 2.500 km, που συνδέουν μεγάλες πόλεις και κωμοπόλεις της Ελλάδας. Η εταιρεία προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των τρένων υψηλής ταχύτητας, των υπεραστικών τρένων, των περιφερειακών τρένων και των προαστιακών τρένων.

Υπηρεσίες εν πλω Hellenic από Πάτρα έως Κομοτηνή
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Πάτρα έως Κομοτηνή κατά τρένου.
Εγκαταστάσεις Hellenic
Ήσυχη ζώνη
WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο

Πάτρα έως Κομοτηνή Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
6.2kg
Λεωφορείο
41.0kg
Πτήση
1,641.5kg
Αυτοκίνητο
158.3kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Πάτρα έως Κομοτηνή με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Πάτρα και Κομοτηνή είναι 6.2kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Πάτρα και Κομοτηνή; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Πάτρα και Κομοτηνή θα εξοικονομήσετε 1,635.3kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 34.8kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 152.1kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Πάτρα και Κομοτηνή από τρένου;
Πάτρα έως Κομοτηνή είναι 448 km.
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Πάτρα και Κομοτηνή;
Το Πάτρα έως το Κομοτηνή είναι κατά μέσο όρο 18 ω 14 λεπτά. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 15 ω 49 λεπτά.
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Πάτρα έως Κομοτηνή;
Το Πάτρα έως το Κομοτηνή καλύπτεται από τελεστές 1. Μπορείτε να βρείτε στο Virail Hellenic που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Πάτρα σε Κομοτηνή;
Πάτρα έως Κομοτηνή έχει 4 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Πάτρα έως Κομοτηνή;
Το παλαιότερο τρένου από Πάτρα έως Κομοτηνή αναχωρεί στο 07:25. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Πάτρα έως Κομοτηνή;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Πάτρα έως Κομοτηνή αναχωρεί στο 23:25. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Ποιους σταθμούς μπορώ να πάω από το Πάτρα στο Κομοτηνή;
Υπάρχουν σταθμοί 1 που μπορείτε να αναχωρήσετε από το Πάτρα για να μεταβείτε στο Κομοτηνή. Μπορείτε να πάτε από Πάτρα και μπορείτε να φτάσετε στο Κομοτηνή.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Πάτρα έως Κομοτηνή από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Πάτρα και Κομοτηνή είναι 15 ω 49 λεπτά.
Υπάρχει απευθείας τρένου από Πάτρα έως Κομοτηνή;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Πάτρα και Κομοτηνή.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Πάτρα έως Κομοτηνή από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Πάτρα στο Κομοτηνή δημιουργεί εκπομπές CO2 6.2kg.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Μεταβείτε τοπικά από το Πάτρα

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Πάτρα

Άλλοι προορισμοί από Πάτρα

Κύριες διαδρομές προς Κομοτηνή

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές