• διαδρομή μετάβασης
  • ταξίδι μετ επιστροφής

Βρείτε τρένο από Φλώρινα προς Καλαμπάκα

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Τρένου

Σήμερα

Μέσω Τρένου

Αύριο

Μέσω Τρένου

2 Μέρες

Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Καλαμπάκα

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Φλώρινα προς Καλαμπάκα

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Φλώρινα προς Καλαμπάκα. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Φλώρινα προς Καλαμπάκα με τρένο

Το virail συνεργάζεται με περισσότερους από 200 συνεργάτες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, μεταξύ των οποίων και η TrainOSE που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου Φλώρινα - Καλαμπάκα.

Λεπτομέρειες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 7 ω 21 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση 13:20
Τελευταία αναχώρηση 19:09
απόσταση 121 km
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 8 ω 56 λεπτά
Φλώρινα - Καλαμπάκα
13:20 - 22:16
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 5 ω 47 λεπτά
Φλώρινα - Καλαμπάκα
19:09 - 00:56

Πότε φεύγουν τα τρένα για Καλαμπάκα και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Χρειάζεται χρόνος 7 ω 21 λεπτά κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Καλαμπάκα με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 5 ω 47 λεπτά με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 13:20, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Φλώρινα στις 19:09.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Φλώρινα - Καλαμπάκα

Τα τρένα προς Καλαμπάκα θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Φλώρινα και θα αφιχθούν στον σταθμό Καλαμπάκα.

Μερικές φορές μπορεί να βρείτε φθηνότερες λύσεις, εξετάζοντας περιορισμένες προσφορές ή προγράμματα πιστότητας που διατίθενται στους ιστοτόπους των εταιρειών.

Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Φλώρινα προς Καλαμπάκα με τρένο

Αν επιθυμείτε να πάτε από Φλώρινα προς Καλαμπάκα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 2. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 2 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Καλαμπάκα την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Καλαμπάκα από την πόλη Φλώρινα, παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά συνδέσεις τρένων 2. Παρακαλούμε να προσέξετε ότι όλες αυτές οι συνδέσεις, δηλαδή τα δρομολόγια 2, έχουν μία αλλαγή. Κατά συνέπεια, θα χρειαστεί να αλλάξετε τρένα.

Σταθμοί αναχώρησης

Φλώρινα

Σταθμοί προορισμού

Καλαμπάκα
Logo

Σχετικά με εμάς