Header background
  • Απλή μετάβαση
  • Μετ' επιστροφής
Aναζήτηση καταλύματος

Βρείτε τρένο από Θεσσαλονίκη προς Καλαμπάκα

Starting from
20,84 €
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Τρένου

Σήμερα

Από 27 €
Μέσω Τρένου

Αύριο

Από 27 €
Μέσω Τρένου

2 Μέρες

Ανακαλύπτω
Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Καλαμπάκα

Ανακαλύπτω

Ταξιδέψτε εύκολα και γρήγορα από Θεσσαλονίκη προς Καλαμπάκα με τη Virail

Σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Θεσσαλονίκη προς Καλαμπάκα; Κάποιες φορές είναι δύσκολο να βρείτε από πού να ξεκινήσετε - αλλά για αυτόν τον λόγο υπάρχει η Virail. Η ισχυρή μηχανή αναζήτησής μας θα εξερευνήσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές για το ταξίδι σας, ψάχνοντας ανάμεσα σε περισσότερες από 2.000 ταξιδιωτικές εταιρείες σε όλον τον κόσμο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Αμέσως θα σας δείξουμε μια λεπτομερή λίστα πιθανών διαδρομών με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αποφασίσετε. Επιλέξτε λεωφορεία, τρένα και πολλά άλλα, με αλλαγή ή απευθείας, απλής μετάβασης ή με επιστροφή - κάντε την επιλογή που προτιμάτε. Έπειτα από την προβολή των αποτελεσμάτων, επιλέξτε αυτό που προτιμάτε και η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Κάνουμε τη δύσκολη δουλειά για εσάς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ταξίδι σας.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια του τρένου από Θεσσαλονίκη προς Καλαμπάκα;

Όταν ταξιδεύετε από Θεσσαλονίκη προς Καλαμπάκα, η τιμή που αναμένεται να πληρώσετε κατά μέσο όρο είναι περίπου 26,71 €. Μπορεί να βρείτε χαμηλές τιμές που να φτάνουν έως 20,84 €, αλλά εξαρτάται με τον τρόπο που ταξιδεύετε. Κάποιοι τρόποι ταξιδιού είναι πιο οικονομικοί και οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με την ώρα, την ημέρα της εβδομάδας, την εποχή και άλλους παράγοντες. Για τα φθηνότερα εισιτήρια με το τρένο, κάντε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Αν έχετε τη δυνατότητα, ταξιδέψτε μια ώρα της ημέρας που δεν έχει πολλή κίνηση, καθώς τότε οι τιμές των εισιτηρίων του τρένου θα είναι μειωμένες. Επιπλέον ίσως μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με την κράτηση ενός δρομολογίου με αλλαγή σταθμού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει προσεκτικά τους όρους των εισιτηρίων πριν από την κράτηση, καθώς κάποιες φορές δεν ισχύει η επιστροφή χρημάτων ή η αλλαγή εισιτηρίου για τα φθηνότερα εισιτήρια. Χρησιμοποιήστε τη Virail για να ελέγξετε τις επιλογές σας πριν από την κράτηση, ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε βρει τη χαμηλότερη τιμή για το ταξίδι σας.Θεσσαλονίκη προς το Καλαμπάκα μέσω τρένου

Καλύτερη τιμή 23,04 €
Διάρκεια ταξιδιού 4 ω 19 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 7
Πρώτη αναχώρηση 08:15
Τελευταία αναχώρηση 20:40
απόσταση 152 km
Αναχώρηση Θεσσαλονίκη
Άφιξη Καλαμπάκα
Transportistas TrainOSE, Trainoset

Τιμή εισιτηρίου Θεσσαλονίκη - Καλαμπάκα κάθε μέρα

 
Σήμερα
27 €
Αύριο
27 €
Σε 2 ημέρες
27 €
Σε 3 ημέρες
Περισσότερα
Σε 4 ημέρες
27 €
Σε 5 ημέρες
Περισσότερα
Σε 6 ημέρες
26 €

Σύνοψη Διαδρομής με Τρένο

συνδέσεις
8
Transportistas
2
Ελάχιστη τιμή
20,84 €
Μέγιστη τιμή
47 €

Θεσσαλονίκη - Καλαμπάκα

Μηνιαία
Φτηνότερες

Οι καλύτερες τιμές για το μήνα

Τα φθηνότερα εισιτήρια για

Μέσω Τρένου

27 €

Ημερομηνία
Κυριακή, Ιούλιος, rd, 2022
TRAINOSET-logo
Thessaloniki Train station - Kalabaka Train Station
12:56 - 17:03
TRAINOSET
28 ω 7 λεπτά
1 αλλαγές
CO2: 0.44kg
Φτηνότερες

Πόση ώρα θα μου πάρει να ταξιδέψω με τρένο από Θεσσαλονίκη προς Καλαμπάκα;

Το ταξίδι με τρένο μεταξύ Θεσσαλονίκη και Καλαμπάκα συνήθως χρειάζεται 6 ω 59 λεπτά για να καλύψει μια απόσταση 153 km. Για την πιο σύντομη διαδρομή από Θεσσαλονίκη προς Καλαμπάκα θα χρειαστείτε 2 ω 47 λεπτά. Μην ξεχνάτε ότι αυτή η διάρκεια δεν περιλαμβάνει τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν από καιρικές συνθήκες, οδικά έργα ή απρόβλεπτες παρακάμψεις και διακοπές. Αν η άφιξη στο Καλαμπάκα γρήγορα είναι προτεραιότητα για εσάς, αναζητήστε δρομολόγια express ή χωρίς στάση. Ίσως ανακαλύψετε ότι ένα δρομολόγιο με συνδέσεις φτάνει στον προορισμό σας πιο γρήγορα από κάποιες απευθείας διαδρομές. Με τη Virail θα έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε τις επιλογές σας και να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Τι ώρα είναι οι πρώτες και οι τελευταίες αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη προς Καλαμπάκα;

Η πρώτη καθημερινή αναχώρηση από Θεσσαλονίκη προς Καλαμπάκα είναι στις 11:18 ενώ η τελευταία διαδρομή της ημέρας φεύγει στις 20:40. Αυτά ισχύουν σύμφωνα με τα κανονικά προγράμματα του δρομολογίου μεταξύ Θεσσαλονίκη και Καλαμπάκα. Ωστόσο, τα ωράρια των δρομολογίων ενδέχεται να ποικίλλουν από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον ένα μήνα στον άλλο, οπότε αυτές οι συγκεκριμένες ώρες αναχωρήσεων μπορεί να μην είναι διαθέσιμες κάθε μέρα. Κάποιες εταιρείες αλλάζουν τα προγράμματά τους τις δημόσιες αργίες και τα σαββατοκύριακα ή κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ελέγξτε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας όταν κάνετε την κράτησή σας.

Ποιοι σταθμοί χρησιμοποιούνται στο ταξίδι από Θεσσαλονίκη για Καλαμπάκα;

Ανάλογα με τον τύπο της μετακίνησης και την εταιρεία την οποία θα αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε για το ταξίδι σας, θα έχετε τη δυνατότητα να αναχωρήσετε Θεσσαλονίκη από τους ακόλουθους σταθμούς: Thessaloniki Train station and Θεσσαλονίκη. Μέχρι την άφιξή σας σε Καλαμπάκα, η διαδρομή σας θα περάσει από όλους ή μερικούς από τους ακόλουθους σταθμούς: Kalabaka Train Station and Καλαμπάκα. Δεν εξυπηρετούν όλες οι ταξιδιωτικές εταιρείες κάθε σταθμό, για αυτόν τον λόγο πραγματοποιήστε από πριν έλεγχο για να δείτε ακριβώς από πού περνάει το δρομολόγιο σας. Ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε έναν άλλο τρόπο μετακίνησης για να μεταβείτε από τον έναν σταθμό στον άλλο ή στον τελικό προορισμό σας όταν φτάσετε Καλαμπάκα.

Πόσες φορές την ημέρα υπάρχουν αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη προς Καλαμπάκα;

Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 8 καθημερινές αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη προς Καλαμπάκα. Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν περισσότερες ή λιγότερες σε διαφορετικές ημέρες. Τα προγράμματα δρομολογίων των εταιρειών μπορεί να αλλάξουν ορισμένες ημέρες ή στις επίσημες αργίες και πολλά διαφέρουν ορισμένες περιόδους του έτους. Κάποιες εταιρείες, για παράδειγμα, αλλάζουν τις ώρες των δρομολογίων τους στη διάρκεια του καλοκαιριού. Τις περιόδους με μεγάλη ζήτηση, μπορεί να υπάρξουν έως 10 αναχωρήσεις κάθε μέρα. Οι εταιρείες που λειτουργούν αυτό το δρομολόγιο περιλαμβάνουν TrainOSE and Trainoset και κάθε μία λειτουργεί σύμφωνα με το δικό της συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ως ταξιδιώτης μπορεί να προτιμάτε μια απευθείας διαδρομή ή μπορεί να μην σας πειράζει να κάνετε αλλαγές και συνδέσεις. Αν έχετε βαριές αποσκευές, μια απευθείας διαδρομή ίσως είναι η καλύτερη λύση. Εναλλακτικά, ίσως μπορέσετε να εξοικονομήσετε χρήματα και να απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία με μια αλλαγή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Καθημερινά. υπάρχουν κατά μέσο όρο αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη που πηγαίνουν απευθείας Καλαμπάκα. Υπάρχουν 8 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Μέρες
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό

Συνδεθείτε στο Virail και λάβετε αποκλειστικές ταξιδιωτικές προσφορές