• διαδρομή μετάβασης
  • ταξίδι μετ επιστροφής

Βρείτε τρένο από Έδεσσα προς Καλαμπάκα

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Τρένου

Σήμερα

Μέσω Τρένου

Αύριο

Μέσω Τρένου

2 Μέρες

Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Καλαμπάκα

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Έδεσσα προς Καλαμπάκα στο virail

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Έδεσσα προς Καλαμπάκα με τρένο

Για να φτάσετε στην πόλη Καλαμπάκα με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Λεπτομέρειες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 6 ω 7 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση 14:35
Τελευταία αναχώρηση 20:23
απόσταση 127 km
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 7 ω 41 λεπτά
Εδεσσα - Καλαμπάκα
14:35 - 22:16
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 4 ω 33 λεπτά
Εδεσσα - Καλαμπάκα
20:23 - 00:56

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Έδεσσα προς Καλαμπάκα και πότε φεύγουν τα τρένα

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 6 ω 7 λεπτά, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Καλαμπάκα σε 4 ω 33 λεπτά. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Έδεσσα στις 14:35, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 20:23.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Έδεσσα - Καλαμπάκα

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Έδεσσα από τον σταθμό Εδεσσα και φτάνουν στον σταθμό Καλαμπάκα.

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Έδεσσα προς Καλαμπάκα με τρένο

Αν επιθυμείτε να πάτε από Έδεσσα προς Καλαμπάκα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 2. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 2 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Έδεσσα προς Καλαμπάκα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 2 κάθε μέρα. αρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι όλες απολύτως αυτές οι συνδέσεις έχουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Επομένως, δεν θα παραμείνετε στην ίδια αμαξοστοιχία για όλο το ταξίδι.

Σταθμοί αναχώρησης

Εδεσσα

Σταθμοί προορισμού

Καλαμπάκα
Logo

Σχετικά με εμάς