Βρείτε τρένο από Φλώρινα προς Λάρισα


Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Καλύτερη τιμή 19,60€
Διάρκεια ταξιδιού 3 ω 42 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 3
Πρώτη αναχώρηση: 06:15
Τελευταία αναχώρηση: 16:12
Απόσταση 153km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Φλώρινα προς Λάρισα στο virail

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Φλώρινα προς Λάρισα. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Φλώρινα προς Λάρισα

Το virail συνεργάζεται με περισσότερους από 200 συνεργάτες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, μεταξύ των οποίων και η TrainOSE που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου Φλώρινα - Λάρισα.

Πόσο κοστίζει το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Φλώρινα προς Λάρισα

Η κράτηση εκ των προτέρων σας επιτρέπει όντως να εξοικονομήσετε χρήματα: στην πραγματικότητα, μπορείτε να αγοράσετε φθηνά εισιτήρια τρένων από Φλώρινα προς Λάρισα με 19,60 € μόνο, ενώ η μέση τιμή είναι 21,25 €.

Τρένα από Φλώρινα προς Λάρισα


Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Φλώρινα και Λάρισα, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Λάρισα

Τα τρένα προς Λάρισα μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Φλώρινα και να φτάνουν στον σταθμό Λάρισα.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Φλώρινα προς Λάρισα: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 3 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Φλώρινα προς Λάρισα με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 3 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Ως αποτέλεσμα, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Ωστόσο, παρακαλούμε επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Πόσο ώρα θέλετε για να φτάσετε στην πόλη Λάρισα με τρένο

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 3 hours and 42 minutes, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Λάρισα σε 3 hours and 14 minutes. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Φλώρινα στις 06:08, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 16:08.