Βρείτε τρένο από Λαμία προς Καλαμπάκα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 4 ω 29 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 21
Πρώτη αναχώρηση 09:05
Τελευταία αναχώρηση 20:05
απόσταση 113 km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Λαμία προς Καλαμπάκα στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Λαμία προς Καλαμπάκα με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Λαμία προς Καλαμπάκα με τρένο

Για να φτάσετε στην πόλη Καλαμπάκα με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Τρένα από Λαμία προς Καλαμπάκα

Πότε φεύγουν τα τρένα για Καλαμπάκα και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Καλαμπάκα φεύγει στις 09:05, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 20:05. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 4 ω 29 λεπτά, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Καλαμπάκα σε 1 ω 55 λεπτά.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Λαμία προς Καλαμπάκα

Τα τρένα προς Καλαμπάκα μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Ροδίτσα, Λαμία, Παγκράτι Λαμίας, Ρεβένια Λαμίας and Καλύβια Λαμίας και να φτάνουν στον σταθμό Καλαμπάκα.

Αν είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας, να έχετε πάντοτε υπόψη ότι μπορείτε να αγοράζετε εξαιρετικά φθηνά εισιτήρια τρένων αν αποφεύγετε να ταξιδεύετε τα σαββατοκύριακα και αν επιλέγετε να ταξιδεύετε κατά τη διάρκεια της χαμηλής περιόδου.

Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Λαμία και Καλαμπάκα είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Λαμία προς Καλαμπάκα με τρένο

Αν επιθυμείτε να πάτε από Λαμία προς Καλαμπάκα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 21. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 21 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Καλαμπάκα την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Λαμία προς Καλαμπάκα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 21 κάθε μέρα.Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν δρομολόγια 21 με τουλάχιστον μία αλλαγή έναντι καμιάς των άμεσων γραμμών. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να πάρετε ένα άλλο τρένο.