Βρείτε τρένο από Φλώρινα προς Τρίκαλα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 7 ω 4 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση 13:20
Τελευταία αναχώρηση 19:09
απόσταση 140 km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Φλώρινα προς Τρίκαλα στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Φλώρινα προς Τρίκαλα με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Φλώρινα προς Τρίκαλα με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Φλώρινα και Τρίκαλα.

Τρένα από Φλώρινα προς Τρίκαλα

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Φλώρινα προς Τρίκαλα με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Τρίκαλα σε 5 ω 30 λεπτά, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 7 ω 4 λεπτά. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Τρίκαλα είναι στις 13:20, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Φλώρινα στις 19:09.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Φλώρινα προς Τρίκαλα

Τα τρένα προς Τρίκαλα θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Φλώρινα και θα αφιχθούν στον σταθμό Τρίκαλα.

Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Φλώρινα προς Τρίκαλα με τρένο

Αν επιθυμείτε να πάτε από Φλώρινα προς Τρίκαλα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 2. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 2 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Τρίκαλα από την πόλη Φλώρινα, παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά συνδέσεις τρένων 2. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν δρομολόγια 2 με τουλάχιστον μία αλλαγή έναντι καμιάς των άμεσων γραμμών. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να πάρετε ένα άλλο τρένο..