Βρείτε τρένο από Πάτρα προς Αθήνα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 4 ω 34 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 34
Πρώτη αναχώρηση 09:30
Τελευταία αναχώρηση 22:25
απόσταση 176 km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Πάτρα προς Αθήνα

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Πάτρα προς Αθήνα με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Πάτρα και Αθήνα.

Τιμή εισιτηρίου - κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Τρένα από Πάτρα προς Αθήνα

Πότε φεύγουν τα τρένα για Αθήνα και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 4 ω 34 λεπτά, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Αθήνα σε 2 ω 52 λεπτά. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Πάτρα στις 09:25, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 22:25.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Πάτρα προς Αθήνα

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Πάτρα από τον σταθμό Αγ. Ανδρέας and Πάτρα και φτάνουν στον σταθμό Ρουφ and Αθήνα.

Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Πάτρα προς Αθήνα

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 34.5 για να φθάσετε στην πόλη Αθήνα από την πόλη Πάτρα. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές σε αντίθεση με τα δρομολόγια 34.5 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Αθήνα την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Πάτρα προς Αθήνα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 34.5 κάθε μέρα.Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν δρομολόγια 34.5 με τουλάχιστον μία αλλαγή έναντι καμιάς των άμεσων γραμμών. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να πάρετε ένα άλλο τρένο.