Βρείτε τρένο από Πάτρα προς Αθήνα

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 3 ω 54 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 315
Πρώτη αναχώρηση: 06:25
Τελευταία αναχώρηση: 19:25
Απόσταση 176km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Πάτρα προς Αθήνα στο virail

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Πάτρα προς Αθήνα. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Πάτρα προς Αθήνα με τρένο

Για να φτάσετε στην πόλη Αθήνα με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Ποια είναι η φθηνότερη τιμή εισιτηρίων τρένου προς Αθήνα

Τιμή εισιτηρίου Πάτρα - Αθήνα κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Πάτρα και Αθήνα είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Πάτρα και Αθήνα

Τα τρένα προς Αθήνα θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Αγ. Ανδρέας or Πάτρα και θα αφιχθούν στον σταθμό Αθήνα, Κηφισσός or Ρουφ.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Πάτρα προς Αθήνα

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 77 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Πάτρα προς Αθήνα με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 77 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Ως αποτέλεσμα, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Ωστόσο, παρακαλούμε επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Πάτρα προς Αθήνα;

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Αθήνα φεύγει στις 06:11, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 19:09. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 5 hours and 16 minutes, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Αθήνα σε 3 hours and 49 minutes.