Βρείτε τρένο από Μαγούλα προς Άνω Λιόσια

Ξεκίνα από
Ανακαλύπτω

Μαγούλα σε Άνω Λιόσια από τρένου

Το ταξίδι από Μαγούλα έως Άνω Λιόσια με τρένου είναι 15,7 km και διαρκεί 10 λεπτά. Υπάρχουν 18 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 06:50 και την τελευταία στο 23:50. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Μαγούλα σε Άνω Λιόσια με τρένου για μόλις ή έως και . Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι .

Διάρκεια Ταξιδίου 10 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 18
Πρώτη Αναχώρηση 06:50
Τελευταία Αναχώρηση 23:50
Απόσταση 15,7 km
Αναχώρηση Μαγούλα
Άφιξη Άνω Λιόσια
Transportistas Hellenic

Τρένου Εισιτήρια από Μαγούλα έως Άνω Λιόσια

  Sep 30
  Περισσότερα
  23°
  Oct 01
  Περισσότερα
  24°
  Oct 02
  Περισσότερα
  23°
  Oct 03
  Περισσότερα
  22°
  Oct 04
  Περισσότερα
  22°
  Oct 05
  Περισσότερα
  23°
  Oct 06
  Περισσότερα
  22°
  Oct 07
  Περισσότερα
  20°
  Oct 08
  Περισσότερα
  23°
  Oct 09
  Περισσότερα
  21°
  Oct 10
  Περισσότερα
  18°
  Oct 11
  Περισσότερα
  19°
  Oct 12
  Περισσότερα
  21°
  Oct 13
  Περισσότερα
  22°
  Oct 14
  Περισσότερα
  24°
Departure date
Saturday,Sep 30 2023
23°

Το ταξίδι σας από Μαγούλα προς Άνω Λιόσια με τη Virail

Ξέρετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από Μαγούλα προς Άνω Λιόσια; Όχι; Μην ανησυχείτε, η Virail ξέρει. Η μηχανή αναζήτησής μας χρησιμοποιεί δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών για να σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια για τις επιλεγμένες ημερομηνίες ταξιδιού σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Φιλτράρετε τα αποτέλεσματά σας για να ταιριάζουν με τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις: αποφασίστε αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, απευθείας ή με συνδέσεις και επιλέξτε την ώρα που προτιμάτε να ταξιδέψετε. Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις πληροφορίες και βρείτε την επιλογή μετακίνησης που είναι η σωστή για εσάς. Αφού επιλέξετε το ιδανικό σας ταξίδι, η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας της επιλογής σας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Η Virail μπορεί να σας βοηθήσει σήμερα να ζήσετε το όνειρό σας.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφής Απόκρυψη πληρους περιγραφής
Φτηνά εισιτήρια από Μαγούλα έως Άνω Λιόσια
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Μαγούλα έως Άνω Λιόσια.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Μαγούλα έως Άνω Λιόσια, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Μαγούλα στο Άνω Λιόσια.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Μαγούλα έως Άνω Λιόσια

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου Μαγούλα - Άνω Λιόσια μπορούν να βρεθούν με 15€ αν είστε τυχεροί ή 24€ κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 37€.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Άνω Λιόσια με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Άνω Λιόσια με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Η Ελληνική Εταιρεία Σιδηροδρόμων, γνωστή και ως TrainOSE, είναι η εθνική σιδηροδρομική εταιρεία της Ελλάδας. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2005 ως θυγατρική του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ), και είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία επιβατικών αμαξοστοιχιών σε όλη τη χώρα. Η TrainOSE λειτουργεί ένα δίκτυο σιδηροδρομικών γραμμών άνω των 2.500 km, που συνδέουν μεγάλες πόλεις και κωμοπόλεις της Ελλάδας. Η εταιρεία προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των τρένων υψηλής ταχύτητας, των υπεραστικών τρένων, των περιφερειακών τρένων και των προαστιακών τρένων.

Υπηρεσίες εν πλω Hellenic από Μαγούλα έως Άνω Λιόσια
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Μαγούλα έως Άνω Λιόσια κατά τρένου.
Εγκαταστάσεις Hellenic
Ήσυχη ζώνη
WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο

Μαγούλα έως Άνω Λιόσια Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
0.1kg
Λεωφορείο
0.4kg
Πτήση
16.7kg
Αυτοκίνητο
1.6kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Μαγούλα έως Άνω Λιόσια με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Μαγούλα και Άνω Λιόσια είναι 0.1kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Μαγούλα και Άνω Λιόσια; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Μαγούλα και Άνω Λιόσια θα εξοικονομήσετε 16.6kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 0.4kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 1.6kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Μαγούλα και Άνω Λιόσια από τρένου;
Μαγούλα έως Άνω Λιόσια είναι 15,7 km.
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Μαγούλα και Άνω Λιόσια;
Το Μαγούλα έως το Άνω Λιόσια είναι κατά μέσο όρο 11 λεπτά. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 10 λεπτά.
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Μαγούλα έως Άνω Λιόσια;
Το Μαγούλα έως το Άνω Λιόσια καλύπτεται από τελεστές 1. Μπορείτε να βρείτε στο Virail Hellenic που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Μαγούλα σε Άνω Λιόσια;
Μαγούλα έως Άνω Λιόσια έχει 18 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Μαγούλα έως Άνω Λιόσια;
Το παλαιότερο τρένου από Μαγούλα έως Άνω Λιόσια αναχωρεί στο 06:50. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Μαγούλα έως Άνω Λιόσια;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Μαγούλα έως Άνω Λιόσια αναχωρεί στο 23:50. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Ποιους σταθμούς μπορώ να πάω από το Μαγούλα στο Άνω Λιόσια;
Υπάρχουν σταθμοί 1 που μπορείτε να αναχωρήσετε από το Μαγούλα για να μεταβείτε στο Άνω Λιόσια. Μπορείτε να πάτε από Μαγούλα (Ελευσίνα) και μπορείτε να φτάσετε στο Άνω Λιόσια.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Μαγούλα σε Άνω Λιόσια;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 18 από Μαγούλα έως Άνω Λιόσια.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Μαγούλα έως Άνω Λιόσια από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Μαγούλα και Άνω Λιόσια είναι 10 λεπτά.
Υπάρχει απευθείας τρένου από Μαγούλα έως Άνω Λιόσια;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Μαγούλα και Άνω Λιόσια.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Μαγούλα έως Άνω Λιόσια από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Μαγούλα στο Άνω Λιόσια δημιουργεί εκπομπές CO2 0.1kg.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Μεταβείτε τοπικά από το Μαγούλα

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Μαγούλα

Άλλοι προορισμοί από Μαγούλα

Κύριες διαδρομές προς Άνω Λιόσια

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές