Τρένο Καλάβρυτα - Διακοπτό τιμές από 8,80 €

Ξεκίνα από
8,80 €

Καλάβρυτα σε Διακοπτό από τρένου

Το ταξίδι από Καλάβρυτα έως Διακοπτό με τρένου είναι 19,7 χλμ. και διαρκεί 0 ώ. 58 λ.. Υπάρχουν 12 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 8:04 π.μ. και την τελευταία στο 4:54 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Καλάβρυτα σε Διακοπτό με τρένου για μόλις 8,80 € ή έως και 9,50 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 8,80 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ8,80 €
Διάρκεια Ταξιδίου0 ώ. 58 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα12
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ8,80 €
Υψηλότερη Τιμή9,50 €
Πρώτη Αναχώρηση8:04 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση4:54 μ.μ.
Απόσταση19,7 χλμ.
ΑναχώρησηΚαλάβρυτα
ΆφιξηΔιακοπτό
TransportistasHellenic

Τρένου Εισιτήρια από Kalavrita έως Diakopto

Ημερομηνία αναχώρησης
Πέμπτη 29 Φεβ 2024

Το ταξίδι σας από Καλάβρυτα προς Διακοπτό με τη Virail

Η μηχανή αναζήτησης της Virail θα σας παρέχει τις επιλογές που χρειάζεστε για να ταξιδέψετε από Καλάβρυτα προς Διακοπτό. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που σχεδιάζετε και εμείς θα φροντίσουμε για όλα τα άλλα. Η μηχανή μας κάνει όλη τη δύσκολη δουλειά, πραγματοποιώντας αναζήτηση ανάμεσα σε χιλιάδες δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας εμφανίσουμε επιλογές για το ταξίδι σας με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματα για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Υπάρχουν πολλές επιλογές φίλτρων, μεταξύ άλλων με βάση την τιμή, αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού ή τον αριθμό των συνδέσεων. Σε πολύ λίγο χρόνο θα βρείτε την καλύτερη επιλογή για το ταξίδι σας. Όταν είστε έτοιμος, η Virail θα σας μεταφέρει στον ιστότοπο της εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Όποιος και αν είναι ο προορισμός σας, μπορείτε να πάτε με τη Virail.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια του τρένου από Καλάβρυτα προς Διακοπτό;

Οι τιμές των εισιτηρίων του τρένου από Καλάβρυτα προς Διακοπτό διαφέρουν γιατί εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, μεταξύ άλλων πόσον καιρό πριν κάνετε κράτηση, τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και τον τύπο της μετακίνησης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Σε κάποια δρομολόγια, μπορεί να υπάρχουν διαθέσιμες διαφορετικές ταξιδιωτικές θέσεις οι οποίες ενδέχεται να επηρεάζουν την τιμή. Αν κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν, τα φθηνότερα εισιτήρια του τρένου από Καλάβρυτα προς Διακοπτό θα κοστίσει 8,80 €. Η μέση τιμή του εισιτηρίου με το τρένο είναι περίπου 8,98 €. Για να βρείτε τις πιο χαμηλές τιμές συνήθως είναι καλύτερα να κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν και να έχετε τον νου σας για τις επιλογές χαμηλού κόστους, όπως εισιτήρια με μη επιστρέψιμη τιμή ή ώρες ταξιδιού εκτός των ωρών αιχμής. Μην ξεχνάτε ότι κάποιες εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων για τα εισιτήρια χαμηλού κόστους, οπότε σας συνιστούμε να κάνετε προσεκτικό έλεγχο πριν την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Καλάβρυτα προς Διακοπτό. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.
Οι τιμές θα ποικίλλουν όταν ταξιδέψετε από Καλάβρυτα προς Διακοπτό. Ωστόσο, κατά προσέγγιση, θα πληρώσετε περίπου 8,98 € για ένα εισιτήριο με τρένο. Αν ψάχνετε για χαμηλή τιμή, ίσως χρειαστεί να είστε προετοιμασμένοι να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο στη μετεπιβίβαση. Μπορείτε επίσης να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια τρένου για συγκεκριμένες ώρες ή για ορισμένες ημέρες. Φυσικά οι τιμές των εισιτηρίων συχνά αλλάζουν κατά τη διάρκεια του έτους. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να πληρώσετε περισσότερο σε εποχές με μεγάλη κίνηση. Για τις πιο χαμηλές τιμές είναι συνήθως καλύτερα να κάνετε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Να είστε όμως προσεκτικοί, γιατί πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων για τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου.

Πόση ώρα θα χρειαστεί για να πάω από Καλάβρυτα προς Διακοπτό με το τρένο;

Το ταξίδι από Καλάβρυτα προς Διακοπτό με τρένο συνήθως διαρκεί 0 ώ. 58 λ.. Αυτή η διαδρομή καλύπτει μια απόσταση 19,7 χλμ.. Όταν σχεδιάζετε το ταξίδι σας μην ξεχνάτε ότι 0 ώ. 58 λ. είναι μέσος όρος και η διάρκεια των διαδρομών μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Οι καιρικές συνθήκες, τα προβλήματα με την κίνηση, οι μη αναμενόμενες παρακάμψεις και οι τοπικές εορτές μπορεί να προκαλέσουν καθυστέρηση στο ταξίδι σας. Έχετε τις πιθανότητες αυτών των εξαιρετικών γεγονότων πάντα υπόψη σας όταν κάνετε ταξιδιωτικά σχέδια. Η διαδρομή από Καλάβρυτα προς Διακοπτό καλύπτει μια απόσταση 19,7 χλμ.. Κατά μέσο όρο, αναμένεται το ταξίδι σας να διαρκέσει περίπου 0 ώ. 58 λ.. Ωστόσο, με την κράτηση της πιο γρήγορης επιλογής θα φτάσετε στον προορισμό σας σε περίπου 0 ώ. 44 λ.. Για πιο γρήγορα ταξίδια, αναζητήστε δρομολόγια express. Μην ξεχνάτε ότι αυτά ενδέχεται να αναχωρούν ορισμένες ώρες και σε συγκεκριμένες ημέρες. Ίσως επίσης ανακαλύψετε ότι μπορείτε να πάτε από Καλάβρυτα προς Διακοπτό πιο γρήγορα με ένα δρομολόγιο με συνδέσεις από ένα απευθείας δρομολόγιο.

Πότε είναι οι πρώτες και οι τελευταίες αναχωρήσεις από Καλάβρυτα προς Διακοπτό;

Η πρώτη καθημερινή αναχώρηση από Καλάβρυτα προς Διακοπτό είναι στις 8:04 π.μ. ενώ η τελευταία διαδρομή της ημέρας φεύγει στις 4:54 μ.μ.. Αυτά ισχύουν σύμφωνα με τα κανονικά προγράμματα του δρομολογίου μεταξύ Καλάβρυτα και Διακοπτό. Ωστόσο, τα ωράρια των δρομολογίων ενδέχεται να ποικίλλουν από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον ένα μήνα στον άλλο, οπότε αυτές οι συγκεκριμένες ώρες αναχωρήσεων μπορεί να μην είναι διαθέσιμες κάθε μέρα. Κάποιες εταιρείες αλλάζουν τα προγράμματά τους τις δημόσιες αργίες και τα σαββατοκύριακα ή κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ελέγξτε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας όταν κάνετε την κράτησή σας. Η πρώτη αναχώρηση το βράδυ από Καλάβρυτα προς Διακοπτό είναι στις 8:04 π.μ. ενώ το τελευταίο δρομολόγιο φεύγει στις 4:54 μ.μ.. Αυτά ισχύουν σύμφωνα με τα κανονικά προγράμματα του δρομολογίου μεταξύ Καλάβρυτα και Διακοπτό. Ωστόσο, τα ωράρια των δρομολογίων ενδέχεται να ποικίλλουν από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον ένα μήνα στον άλλο, οπότε αυτές οι συγκεκριμένες ώρες αναχωρήσεων μπορεί να μην είναι διαθέσιμες κάθε μέρα. Κάποιες εταιρείες αλλάζουν τα προγράμματά τους τις δημόσιες αργίες και τα σαββατοκύριακα ή κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ελέγξτε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας όταν κάνετε την κράτησή σας.

Στο ταξίδι μου με τρένο από Καλάβρυτα προς Διακοπτό, ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Μπορείτε να αναχωρήσετε από Καλάβρυτα από σταθμούς όπως . Στο τέλος του ταξιδιού θα μπορέσετε να φθάσετε Διακοπτό στους ακόλουθους σταθμούς: . Κάποιοι από αυτούς τους σταθμούς ίσως να εξυπηρετούνται από συγκεκριμένες ταξιδιωτικές εταιρείες. Για αυτόν τον λόγο ίσως να μην υπάρχει απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των σταθμών σε Καλάβρυτα και Διακοπτό. Σχεδιάστε προσεκτικά το ταξίδι σας, καθώς ίσως χρειαστεί να κάνετε άλλη μία αλλαγή πριν από την αναχώρηση ή μετά την άφιξη.

Πόσες φορές την ημέρα πραγματοποιούνται διαδρομές από Καλάβρυτα προς Διακοπτό;

Το δρομολόγιο από Καλάβρυτα προς Διακοπτό εξυπηρετείται από εταιρείες όπως . Από αυτήν τη λίστα ταξιδιωτικών εταιρειών, υπάρχουν έως αναχωρήσεις κάθε μέρα. Ωστόσο, αυτός ο αριθμός θα ποικίλλει. Κατά μέσο όρο, οι διαδρομές αναχωρούν από Καλάβρυτα 12 φορές την ημέρα. Ο αριθμός αυτός περιλαμβάνει όλες τις ταξιδιωτικές εταιρείες που πραγματοποιούν αυτό το δρομολόγιο. Όταν ταξιδεύετε από Καλάβρυτα προς Διακοπτό, μπορείτε να επιλέξετε ένα δρομολόγιο που δεν είναι απευθείας και που περιλαμβάνει συνδέσεις. Αν δεν θέλετε κάτι τέτοιο, θα βρείτε έναν μέσο όρο 12 απευθείας διαδρομών κάθε μέρα. Ωστόσο, τα μη απευθείας δρομολόγια παρέχουν περισσότερες ευκαιρίες στους ευέλικτους επιβάτες. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 0 διαδρομές κάθε μέρα με μία ή περισσότερες αλλαγές. Όλοι αυτοί οι αριθμοί είναι κατά προσέγγιση. Μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς ανάλογα με την ημέρα, την εποχή, τις τοπικές εορτές και άλλους παράγοντες. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Καλάβρυτα προς Διακοπτό. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Kalavrita έως Diakopto

Φτηνά εισιτήρια τρένου από Καλάβρυτα έως Διακοπτό
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Καλάβρυτα έως Διακοπτό.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Καλάβρυτα έως Διακοπτό, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Καλάβρυτα στο Διακοπτό.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από
Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Kalavrita έως Diakopto

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

Τιμή καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης

Οι εταιρείες τρένων ενδέχεται να χρεώνουν υψηλότερες τιμές εισιτηρίων καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης. Οι τιμές τις επόμενες ημέρες μπορεί να κυμαίνονται από περίπου 8,77 € έως 9,03 €, αλλά ενδέχεται να αλλάξουν. Η συμβουλή μας είναι να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξοικονομήσετε έως και 3% στο ταξίδι σας!

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Καλάβρυτα έως Διακοπτό

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου Καλάβρυτα - Διακοπτό μπορούν να βρεθούν με 8,52 € αν είστε τυχεροί ή 8,87 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 9,92 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Διακοπτό με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Διακοπτό με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Υπηρεσίες εν πλω Hellenic από Καλάβρυτα έως Διακοπτό
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Καλάβρυτα έως Διακοπτό κατά train.
Εγκαταστάσεις Hellenic
quiet_zone Ήσυχη ζώνη check
wifi WiFi check
power_sockets Υποδοχές ρεύματος check
luggage Αποσκευές check
accessibility Προσιτότητα check
food_and_drink Φαγητό και ποτό check
air_con Κλιματισμός check
bicycle Ποδήλατο check

Καλάβρυτα έως Διακοπτό Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
1.38kg
Λεωφορείο
1.48kg
Πτήση
3.94kg
Αυτοκίνητο
3.15kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Καλάβρυτα έως Διακοπτό με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Καλάβρυτα και Διακοπτό είναι 1.38kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Καλάβρυτα και Διακοπτό; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Καλάβρυτα και Διακοπτό θα εξοικονομήσετε 2.56kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 0.1kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 1.77kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο τρένου από Καλάβρυτα έως Διακοπτό;
Ένα εισιτήριο τρένου από Καλάβρυτα έως Διακοπτό είναι 8,98 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 8,80 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Καλάβρυτα προς Διακοπτό;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Καλάβρυτα έως Διακοπτό είναι 8,80 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Καλάβρυτα και Διακοπτό από τρένου;
Καλάβρυτα έως Διακοπτό είναι 19,7 χλμ..
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Καλάβρυτα και Διακοπτό;
Το Καλάβρυτα έως το Διακοπτό είναι κατά μέσο όρο 0 ώ. 58 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 0 ώ. 44 λ..
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Καλάβρυτα σε Διακοπτό;
Καλάβρυτα έως Διακοπτό έχει 12 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Καλάβρυτα έως Διακοπτό;
Το παλαιότερο τρένου από Καλάβρυτα έως Διακοπτό αναχωρεί στο 8:04 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Καλάβρυτα έως Διακοπτό;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Καλάβρυτα έως Διακοπτό αναχωρεί στο 4:54 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Καλάβρυτα έως Διακοπτό;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο τρένου που βρήκαμε είναι 8,80 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Καλάβρυτα σε Διακοπτό;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 12 από Καλάβρυτα έως Διακοπτό.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Καλάβρυτα έως Διακοπτό από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Καλάβρυτα και Διακοπτό είναι 0 ώ. 44 λ..
Υπάρχει απευθείας τρένου από Καλάβρυτα έως Διακοπτό;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Καλάβρυτα και Διακοπτό.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Καλάβρυτα έως Διακοπτό από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Καλάβρυτα στο Διακοπτό δημιουργεί εκπομπές CO2 1.38kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Καλάβρυτα

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Καλάβρυτα

Διεθνή δρομολόγια από Καλάβρυτα και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Καλάβρυτα

Κύριες διαδρομές προς Διακοπτό

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές