Βρείτε τρένο από Αθήνα προς Πάτρα


Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Καλύτερη τιμή 7,80€
Διάρκεια ταξιδιού 3 ω 46 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 63
Πρώτη αναχώρηση: 04:56
Τελευταία αναχώρηση: 19:36
Απόσταση 176km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Αθήνα προς Πάτρα

Το virail έχει τον μαγικό τρόπο για να βρείτε τα φτηνά εισιτήρια τρένου σας προς Πάτρα. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και να ορίσετε τα φίλτρα για την αναχώρηση και την τιμή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις διαλέξετε τις καλύτερες επιλογές του ταξιδιού σας με τρένο από Αθήνα προς Πάτρα, το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για την αγορά.

Τρένα από Αθήνα προς Πάτρα: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Αθήνα και Πάτρα.

Πόσο κοστίζουν τα χαμηλού κόστους εισιτήρια τρένου από Αθήνα προς Πάτρα

Κάνοντας κράτηση εκ των προτέρων μπορείτε να βρείτε φθηνά εισιτήρια τρένων από Αθήνα προς Πάτρα από 7,80 €. Πάντως, τα εισιτήρια τρένων γι' αυτήν τη διαδρομή κοστίζουν κατά μέσον όρο περίπου 17,00 €.

Τιμή εισιτηρίου Αθήνα - Πάτρα κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Μερικές φορές μπορεί να βρείτε φθηνότερες λύσεις, εξετάζοντας περιορισμένες προσφορές ή προγράμματα πιστότητας που διατίθενται στους ιστοτόπους των εταιρειών.

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Αθήνα προς Πάτρα

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Αθήνα από τον σταθμό Ρουφ, Αθήνα or Κηφισσός και φτάνουν στον σταθμό Πάτρα or Αγ. Ανδρέας.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Αθήνα προς Πάτρα με τρένο

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 61 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Αθήνα προς Πάτρα με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 61 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Αθήνα προς Πάτρα;

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 3 hours and 45 minutes, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Πάτρα σε 2 hours and 54 minutes. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Αθήνα στις 08:12, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 19:08.