Βρείτε τρένο από Αθήνα προς Πάτρα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 4 ω 44 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 59
Πρώτη αναχώρηση 07:56
Τελευταία αναχώρηση 22:36
απόσταση 176 km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Αθήνα προς Πάτρα στο virail

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Αθήνα προς Πάτρα

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Αθήνα και Πάτρα.

Τιμή εισιτηρίου - κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Τρένα από Αθήνα προς Πάτρα

Πότε φεύγουν τα τρένα για Πάτρα και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Πάτρα φεύγει στις 07:56, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 22:36. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 4 ω 44 λεπτά, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Πάτρα σε 2 ω 54 λεπτά.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Αθήνα - Πάτρα

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Πάτρα από τον σταθμό Ρουφ and Αθήνα, το οποίο φτάνει στον σταθμό Πάτρα and Αγ. Ανδρέας.

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Αθήνα προς Πάτρα με τρένο

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 59 για να φθάσετε στην πόλη Πάτρα από την πόλη Αθήνα. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές σε αντίθεση με τα δρομολόγια 59 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Πάτρα από την πόλη Αθήνα, παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά συνδέσεις τρένων 59. Παρακαλούμε να προσέξετε ότι όλες αυτές οι συνδέσεις, δηλαδή τα δρομολόγια 59, έχουν μία αλλαγή. Κατά συνέπεια, θα χρειαστεί να αλλάξετε τρένα.