Βρείτε τρένο από Αθήνα προς Πάτρα

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 3 ω 50 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 366
Πρώτη αναχώρηση: 04:56
Τελευταία αναχώρηση: 19:36
Απόσταση 176km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Αθήνα προς Πάτρα

Το virail έχει τον μαγικό τρόπο για να βρείτε τα φτηνά εισιτήρια τρένου σας προς Πάτρα. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και να ορίσετε τα φίλτρα για την αναχώρηση και την τιμή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις διαλέξετε τις καλύτερες επιλογές του ταξιδιού σας με τρένο από Αθήνα προς Πάτρα, το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για την αγορά.

Τρένα από Αθήνα προς Πάτρα: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Αθήνα και Πάτρα.

Πόσο κοστίζουν τα χαμηλού κόστους εισιτήρια τρένου από Αθήνα προς Πάτρα

Τιμή εισιτηρίου Αθήνα - Πάτρα κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Μερικές φορές μπορεί να βρείτε φθηνότερες λύσεις, εξετάζοντας περιορισμένες προσφορές ή προγράμματα πιστότητας που διατίθενται στους ιστοτόπους των εταιρειών.

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Πάτρα

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Πάτρα από τον σταθμό Αθήνα, Κηφισσός or Ρουφ, το οποίο φτάνει στον σταθμό Πάτρα or Αγ. Ανδρέας.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Αθήνα προς Πάτρα με τρένο

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 63 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Αθήνα προς Πάτρα με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 63 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Αθήνα προς Πάτρα και πότε φεύγουν τα τρένα

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Πάτρα φεύγει στις 05:11, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 19:09. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 3 hours and 45 minutes, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Πάτρα σε 2 hours and 54 minutes.