Βρείτε τρένο από Αθήνα προς Αλεξανδρούπολη

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 17 ω 44 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 24
Πρώτη αναχώρηση: 04:56
Τελευταία αναχώρηση: 23:50
Απόσταση 369km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Αθήνα προς Αλεξανδρούπολη στο virail

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Αθήνα προς Αλεξανδρούπολη

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Αθήνα και Αλεξανδρούπολη.

Πόσο κοστίζουν τα χαμηλού κόστους εισιτήρια τρένου από Αθήνα προς Αλεξανδρούπολη

Τιμή εισιτηρίου Αθήνα - Αλεξανδρούπολη κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
66 €66 €66 €66 €49 €47 €47 €

Τρένα από Αθήνα προς Αλεξανδρούπολη


Μερικές φορές μπορεί να βρείτε φθηνότερες λύσεις, εξετάζοντας περιορισμένες προσφορές ή προγράμματα πιστότητας που διατίθενται στους ιστοτόπους των εταιρειών.

Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Αλεξανδρούπολη

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Αλεξανδρούπολη από τον σταθμό Ρουφ, το οποίο φτάνει στον σταθμό Αλεξ/πολη λιμάνι.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Αθήνα προς Αλεξανδρούπολη

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 19 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Αθήνα προς Αλεξανδρούπολη με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 19 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Αθήνα προς Αλεξανδρούπολη με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Χρειάζεται χρόνος 18 hours and 41 minutes κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Αλεξανδρούπολη με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 17 hours and 23 minutes με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 04:11, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Αθήνα στις 20:11.