Τρένο Λουκέρνη - Στρασβούργο τιμές από 17,87 €

Ξεκίνα από
17,87 €
Ανακαλύπτω

Λουκέρνη σε Στρασβούργο από τρένου

Το ταξίδι από Λουκέρνη έως Στρασβούργο με τρένου είναι 175,77 χλμ. και διαρκεί 5 ώ. 15 λ.. Υπάρχουν 30 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 12:05 π.μ. και την τελευταία στο 11:54 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Λουκέρνη σε Στρασβούργο με τρένου για μόλις 17,87 € ή έως και 77,67 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 17,87 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ17,87 €
Διάρκεια Ταξιδίου5 ώ. 15 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα30
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ17,87 €
Υψηλότερη Τιμή77,67 €
Πρώτη Αναχώρηση12:05 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση11:54 μ.μ.
Απόσταση175,77 χλμ.
ΑναχώρησηΛουκέρνη
ΆφιξηΣτρασβούργο
TransportistasSBB, FlixBus

Τρένου Εισιτήρια από Lucerne έως Strasbourg

Ημερομηνία αναχώρησης
Τρίτη 5 Δεκ 2023

Ταξιδεύοντας από Λουκέρνη προς Στρασβούργο με τη Virail

Σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Λουκέρνη προς Στρασβούργο; Κάποιες φορές είναι δύσκολο να βρείτε από πού να ξεκινήσετε - αλλά για αυτόν τον λόγο υπάρχει η Virail. Η ισχυρή μηχανή αναζήτησής μας θα εξερευνήσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές για το ταξίδι σας, ψάχνοντας ανάμεσα σε περισσότερες από 2.000 ταξιδιωτικές εταιρείες σε όλον τον κόσμο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Αμέσως θα σας δείξουμε μια λεπτομερή λίστα πιθανών διαδρομών με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αποφασίσετε. Επιλέξτε λεωφορεία, τρένα και πολλά άλλα, με αλλαγή ή απευθείας, απλής μετάβασης ή με επιστροφή - κάντε την επιλογή που προτιμάτε. Έπειτα από την προβολή των αποτελεσμάτων, επιλέξτε αυτό που προτιμάτε και η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Κάνουμε τη δύσκολη δουλειά για εσάς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ταξίδι σας.

Πόσο κοστίζει για να πάω από Λουκέρνη προς Στρασβούργο με τρένο;

Οι τιμές θα ποικίλλουν όταν ταξιδέψετε από Λουκέρνη προς Στρασβούργο. Ωστόσο, κατά προσέγγιση, θα πληρώσετε περίπου 45,31 € για ένα εισιτήριο με τρένο. Μπορείτε να βρείτε εισιτήρια τρένου με χαμηλές τιμές που φτάνουν έως 17,87 €, αλλά ίσως χρειαστεί κάποια ευελιξία στα ταξιδιωτικά σας σχέδια. Αν ψάχνετε για χαμηλή τιμή, ίσως χρειαστεί να είστε προετοιμασμένοι να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο στη μετεπιβίβαση. Μπορείτε επίσης να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια τρένου για συγκεκριμένες ώρες ή για ορισμένες ημέρες. Φυσικά οι τιμές των εισιτηρίων συχνά αλλάζουν κατά τη διάρκεια του έτους. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να πληρώσετε περισσότερο σε εποχές με μεγάλη κίνηση. Για τις πιο χαμηλές τιμές είναι συνήθως καλύτερα να κάνετε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Να είστε όμως προσεκτικοί, γιατί πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων για τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Λουκέρνη προς Στρασβούργο. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.
Οι τιμές των εισιτηρίων του τρένου από Λουκέρνη προς Στρασβούργο διαφέρουν γιατί εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, μεταξύ άλλων πόσον καιρό πριν κάνετε κράτηση, τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και τον τύπο της μετακίνησης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Σε κάποια δρομολόγια, μπορεί να υπάρχουν διαθέσιμες διαφορετικές ταξιδιωτικές θέσεις οι οποίες ενδέχεται να επηρεάζουν την τιμή. Η μέση τιμή του εισιτηρίου με το τρένο είναι περίπου 45,31 €. Για να βρείτε τις πιο χαμηλές τιμές συνήθως είναι καλύτερα να κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν και να έχετε τον νου σας για τις επιλογές χαμηλού κόστους, όπως εισιτήρια με μη επιστρέψιμη τιμή ή ώρες ταξιδιού εκτός των ωρών αιχμής. Μην ξεχνάτε ότι κάποιες εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων για τα εισιτήρια χαμηλού κόστους, οπότε σας συνιστούμε να κάνετε προσεκτικό έλεγχο πριν την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας.

Πόση ώρα χρειάζεται για να πάω από Λουκέρνη προς Στρασβούργο με το τρένο;

Με απόσταση 175,77 χλμ. μεταξύ Λουκέρνη και Στρασβούργο, συνήθως θα χρειαστείτε 5 ώ. 15 λ. για την ολοκλήρωση της διαδρομής. Αυτός ο κατά μέσο όρος αριθμός μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Οι καθυστερήσεις μπορεί να είναι το αποτέλεσμα μη αναμενόμενων καιρικών συνθηκών, οδικών έργων ή κατασκευών στο οδικό δίκτυο, τοπικών εορτών η άλλων απρόβλεπτων περιστάσεων. Θυμηθείτε ότι το ταξίδι σας μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από 5 ώ. 15 λ.. Κάντε τα σχέδιά σας λαμβάνοντάς το αυτό υπόψη για να αποφύγετε την απογοήτευση, ιδιαίτερα αν ταξιδεύετε με πολύ αυστηρό χρονοδιάγραμμα. Το ταξίδι με τρένο μεταξύ Λουκέρνη και Στρασβούργο συνήθως χρειάζεται 5 ώ. 15 λ. για να καλύψει μια απόσταση 175,77 χλμ.. Για την πιο σύντομη διαδρομή από Λουκέρνη προς Στρασβούργο θα χρειαστείτε 2 ώ. 45 λ.. Μην ξεχνάτε ότι αυτή η διάρκεια δεν περιλαμβάνει τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν από καιρικές συνθήκες, οδικά έργα ή απρόβλεπτες παρακάμψεις και διακοπές. Αν η άφιξη στο Στρασβούργο γρήγορα είναι προτεραιότητα για εσάς, αναζητήστε δρομολόγια express ή χωρίς στάση. Ίσως ανακαλύψετε ότι ένα δρομολόγιο με συνδέσεις φτάνει στον προορισμό σας πιο γρήγορα από κάποιες απευθείας διαδρομές. Με τη Virail θα έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε τις επιλογές σας και να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Στο ταξίδι μου με τρένο από Λουκέρνη προς Στρασβούργο, ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Μπορείτε να αναχωρήσετε από Λουκέρνη από σταθμούς όπως . Στο τέλος του ταξιδιού θα μπορέσετε να φθάσετε Στρασβούργο στους ακόλουθους σταθμούς: . Κάποιοι από αυτούς τους σταθμούς ίσως να εξυπηρετούνται από συγκεκριμένες ταξιδιωτικές εταιρείες. Για αυτόν τον λόγο ίσως να μην υπάρχει απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των σταθμών σε Λουκέρνη και Στρασβούργο. Σχεδιάστε προσεκτικά το ταξίδι σας, καθώς ίσως χρειαστεί να κάνετε άλλη μία αλλαγή πριν από την αναχώρηση ή μετά την άφιξη.

Πόσες διαδρομές από Λουκέρνη προς Στρασβούργο υπάρχουν κάθε μέρα;

Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 30 καθημερινές αναχωρήσεις από Λουκέρνη προς Στρασβούργο. Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν περισσότερες ή λιγότερες σε διαφορετικές ημέρες. Τα προγράμματα δρομολογίων των εταιρειών μπορεί να αλλάξουν ορισμένες ημέρες ή στις επίσημες αργίες και πολλά διαφέρουν ορισμένες περιόδους του έτους. Κάποιες εταιρείες, για παράδειγμα, αλλάζουν τις ώρες των δρομολογίων τους στη διάρκεια του καλοκαιριού. Τις περιόδους με μεγάλη ζήτηση, μπορεί να υπάρξουν έως αναχωρήσεις κάθε μέρα. Οι εταιρείες που λειτουργούν αυτό το δρομολόγιο περιλαμβάνουν και κάθε μία λειτουργεί σύμφωνα με το δικό της συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ως ταξιδιώτης μπορεί να προτιμάτε μια απευθείας διαδρομή ή μπορεί να μην σας πειράζει να κάνετε αλλαγές και συνδέσεις. Αν έχετε βαριές αποσκευές, μια απευθείας διαδρομή ίσως είναι η καλύτερη λύση. Εναλλακτικά, ίσως μπορέσετε να εξοικονομήσετε χρήματα και να απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία με μια αλλαγή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Καθημερινά. υπάρχουν κατά μέσο όρο 0 αναχωρήσεις από Λουκέρνη που πηγαίνουν απευθείας Στρασβούργο. Υπάρχουν 30 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Λουκέρνη προς Στρασβούργο. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Lucerne έως Strasbourg

Φτηνά εισιτήρια τρένου από Λουκέρνη έως Στρασβούργο
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Λουκέρνη έως Στρασβούργο.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Λουκέρνη έως Στρασβούργο, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Λουκέρνη στο Στρασβούργο.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από

Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Lucerne έως Strasbourg

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Στρασβούργο με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Στρασβούργο με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Η FlixBus, μια εταιρεία λεωφορείων μεγάλων αποστάσεων, δραστηριοποιείται τόσο στην Ευρώπη όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ιδρύθηκε το 2013 και εξελίχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες λεωφορείων στην Ευρώπη, συνδέοντας περισσότερους από 2.500 προορισμούς σε 30 χώρες. Με καταγωγή από τη Γερμανία, το FlixBus επεκτάθηκε γρήγορα σε γειτονικές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Δανίας, της Ολλανδίας και της Κροατίας, ενώ προσφέρει επίσης τακτικά δρομολόγια στη Νορβηγία, την Ισπανία και την Αγγλία. Με οικονομικούς ναύλους και άνετες ανέσεις, όπως δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και ενσωματωμένες τουαλέτες, το FlixBus προσφέρει μια βολική και ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία.

Οι Swiss Federal Railways, ή SBB, είναι ο σιδηροδρομικός οργανισμός της χώρας. Σε όλη την Ελβετία, η SBB προσφέρει επιβατικές σιδηροδρομικές υπηρεσίες με συνδέσεις με χώρες όπως η Γερμανία, η Αυστρία, η Ιταλία και η Γαλλία. Η SBB παρέχει μια σειρά από σιδηροδρομικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων τρένων υψηλής ταχύτητας, περιφερειακών τρένων και διεθνών τρένων, και προσφέρει διαφορετικές κατηγορίες υπηρεσιών, από τυπικά καθίσματα έως πολυτελείς καμπίνες ύπνου.

Υπηρεσίες εν πλω SBB, FlixBus and TER από Λουκέρνη έως Στρασβούργο
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Λουκέρνη έως Στρασβούργο κατά train.
Εγκαταστάσεις SBB FlixBus TER
quiet_zone Ήσυχη ζώνη check cross cross
wifi WiFi check check check
power_sockets Υποδοχές ρεύματος check check check
luggage Αποσκευές check check check
accessibility Προσιτότητα check cross cross
food_and_drink Φαγητό και ποτό check check check
air_con Κλιματισμός check check cross
bicycle Ποδήλατο check cross cross
sleeper_couchette Βαγόνι ύπνου check cross cross

Λουκέρνη έως Στρασβούργο Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
12.3kg
Λεωφορείο
13.18kg
Πτήση
35.15kg
Αυτοκίνητο
28.12kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Λουκέρνη έως Στρασβούργο με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Λουκέρνη και Στρασβούργο είναι 12.3kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Λουκέρνη και Στρασβούργο; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Λουκέρνη και Στρασβούργο θα εξοικονομήσετε 22.85kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 0.88kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 15.82kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο τρένου από Λουκέρνη έως Στρασβούργο;
Ένα εισιτήριο τρένου από Λουκέρνη έως Στρασβούργο είναι 45,31 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 17,87 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Λουκέρνη προς Στρασβούργο;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Λουκέρνη έως Στρασβούργο είναι 17,87 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Λουκέρνη και Στρασβούργο από τρένου;
Λουκέρνη έως Στρασβούργο είναι 175,77 χλμ..
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Λουκέρνη και Στρασβούργο;
Το Λουκέρνη έως το Στρασβούργο είναι κατά μέσο όρο 5 ώ. 15 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 2 ώ. 45 λ..
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Λουκέρνη έως Στρασβούργο;
Το Λουκέρνη έως το Στρασβούργο καλύπτεται από τελεστές 2. Μπορείτε να βρείτε στο Virail SBB, FlixBus and TER που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Λουκέρνη σε Στρασβούργο;
Λουκέρνη έως Στρασβούργο έχει 30 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Λουκέρνη έως Στρασβούργο;
Το παλαιότερο τρένου από Λουκέρνη έως Στρασβούργο αναχωρεί στο 12:05 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Λουκέρνη έως Στρασβούργο;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Λουκέρνη έως Στρασβούργο αναχωρεί στο 11:54 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Λουκέρνη έως Στρασβούργο;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο τρένου που βρήκαμε είναι 17,87 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Λουκέρνη έως Στρασβούργο από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Λουκέρνη και Στρασβούργο είναι 2 ώ. 45 λ..
Υπάρχει απευθείας τρένου από Λουκέρνη έως Στρασβούργο;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Λουκέρνη και Στρασβούργο.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Λουκέρνη έως Στρασβούργο από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Λουκέρνη στο Στρασβούργο δημιουργεί εκπομπές CO2 12.3kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Λουκέρνη

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Λουκέρνη

Διεθνή δρομολόγια από Λουκέρνη και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Λουκέρνη

Κύριες διαδρομές προς Στρασβούργο

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές