Βρείτε τρένο από Αθήνα προς Φλώρινα

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 8 ω 34 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 64
Πρώτη αναχώρηση: 05:56
Τελευταία αναχώρηση: 00:50
Απόσταση 369km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Αθήνα προς Φλώρινα στο virail

Το virail έχει τον μαγικό τρόπο για να βρείτε τα φτηνά εισιτήρια τρένου σας προς Φλώρινα. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και να ορίσετε τα φίλτρα για την αναχώρηση και την τιμή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις διαλέξετε τις καλύτερες επιλογές του ταξιδιού σας με τρένο από Αθήνα προς Φλώρινα, το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για την αγορά.

Τρένα από Αθήνα προς Φλώρινα: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Για να φτάσετε στην πόλη Φλώρινα με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια τρένων από Αθήνα προς Φλώρινα


Μερικές φορές μπορεί να βρείτε φθηνότερες λύσεις, εξετάζοντας περιορισμένες προσφορές ή προγράμματα πιστότητας που διατίθενται στους ιστοτόπους των εταιρειών.

Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Αθήνα προς Φλώρινα

Τα τρένα προς Φλώρινα μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Αθήνα or Ρουφ και να φτάνουν στον σταθμό Φλώρινα.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Αθήνα προς Φλώρινα με τρένο

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 9 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Αθήνα προς Φλώρινα με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 9 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Ως αποτέλεσμα, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Ωστόσο, παρακαλούμε επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Πόσο ώρα θέλετε για να φτάσετε στην πόλη Φλώρινα με τρένο

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Φλώρινα φεύγει στις 05:11, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 10:11. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 8 hours and 46 minutes, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Φλώρινα σε 6 hours and 36 minutes.