Βρείτε τρένο από Χαλκίδα προς Κατερίνη

Ξεκίνα από
Ανακαλύπτω

Χαλκίδα σε Κατερίνη από τρένου

Το ταξίδι από Χαλκίδα έως Κατερίνη με τρένου είναι 221,8 km και διαρκεί 4 ω 35 λεπτά. Υπάρχουν 9 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 06:15 και την τελευταία στο 19:16. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Χαλκίδα σε Κατερίνη με τρένου για μόλις ή έως και . Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι .

Διάρκεια Ταξιδίου 4 ω 35 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 9
Πρώτη Αναχώρηση 06:15
Τελευταία Αναχώρηση 19:16
Απόσταση 221,8 km
Αναχώρηση Χαλκίδα
Άφιξη Κατερίνη
Transportistas Hellenic

Τρένου Εισιτήρια από Χαλκίδα έως Κατερίνη

  Sep 30
  Περισσότερα
  23°
  Oct 01
  Περισσότερα
  24°
  Oct 02
  Περισσότερα
  24°
  Oct 03
  Περισσότερα
  22°
  Oct 04
  Περισσότερα
  22°
  Oct 05
  Περισσότερα
  23°
  Oct 06
  Περισσότερα
  23°
  Oct 07
  Περισσότερα
  24°
  Oct 08
  Περισσότερα
  24°
  Oct 09
  Περισσότερα
  21°
  Oct 10
  Περισσότερα
  17°
  Oct 11
  Περισσότερα
  18°
  Oct 12
  Περισσότερα
  19°
  Oct 13
  Περισσότερα
  18°
  Oct 14
  Περισσότερα
  19°
Departure date
Saturday,Sep 30 2023
23°

Ταξιδέψτε εύκολα και γρήγορα από Χαλκίδα προς Κατερίνη με τη Virail

Ξέρετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από Χαλκίδα προς Κατερίνη; Όχι; Μην ανησυχείτε, η Virail ξέρει. Η μηχανή αναζήτησής μας χρησιμοποιεί δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών για να σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια για τις επιλεγμένες ημερομηνίες ταξιδιού σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Φιλτράρετε τα αποτέλεσματά σας για να ταιριάζουν με τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις: αποφασίστε αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, απευθείας ή με συνδέσεις και επιλέξτε την ώρα που προτιμάτε να ταξιδέψετε. Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις πληροφορίες και βρείτε την επιλογή μετακίνησης που είναι η σωστή για εσάς. Αφού επιλέξετε το ιδανικό σας ταξίδι, η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας της επιλογής σας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Η Virail μπορεί να σας βοηθήσει σήμερα να ζήσετε το όνειρό σας.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφής Απόκρυψη πληρους περιγραφής
Φτηνά εισιτήρια από Χαλκίδα έως Κατερίνη
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Χαλκίδα έως Κατερίνη.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Χαλκίδα έως Κατερίνη, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Χαλκίδα στο Κατερίνη.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Χαλκίδα έως Κατερίνη

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου Χαλκίδα - Κατερίνη μπορούν να βρεθούν με 15€ αν είστε τυχεροί ή 24€ κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 37€.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Κατερίνη με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Κατερίνη με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Η Ελληνική Εταιρεία Σιδηροδρόμων, γνωστή και ως TrainOSE, είναι η εθνική σιδηροδρομική εταιρεία της Ελλάδας. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2005 ως θυγατρική του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ), και είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία επιβατικών αμαξοστοιχιών σε όλη τη χώρα. Η TrainOSE λειτουργεί ένα δίκτυο σιδηροδρομικών γραμμών άνω των 2.500 km, που συνδέουν μεγάλες πόλεις και κωμοπόλεις της Ελλάδας. Η εταιρεία προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των τρένων υψηλής ταχύτητας, των υπεραστικών τρένων, των περιφερειακών τρένων και των προαστιακών τρένων.

Υπηρεσίες εν πλω Hellenic από Χαλκίδα έως Κατερίνη
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Χαλκίδα έως Κατερίνη κατά τρένου.
Εγκαταστάσεις Hellenic
Ήσυχη ζώνη
WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο

Χαλκίδα έως Κατερίνη Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
1.9kg
Λεωφορείο
12.4kg
Πτήση
494.4kg
Αυτοκίνητο
47.7kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Χαλκίδα έως Κατερίνη με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Χαλκίδα και Κατερίνη είναι 1.9kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Χαλκίδα και Κατερίνη; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Χαλκίδα και Κατερίνη θα εξοικονομήσετε 492.5kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 10.5kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 45.8kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Χαλκίδα και Κατερίνη από τρένου;
Χαλκίδα έως Κατερίνη είναι 221,8 km.
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Χαλκίδα και Κατερίνη;
Το Χαλκίδα έως το Κατερίνη είναι κατά μέσο όρο 5 ω 29 λεπτά. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 4 ω 35 λεπτά.
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Χαλκίδα έως Κατερίνη;
Το Χαλκίδα έως το Κατερίνη καλύπτεται από τελεστές 1. Μπορείτε να βρείτε στο Virail Hellenic που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Χαλκίδα σε Κατερίνη;
Χαλκίδα έως Κατερίνη έχει 9 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Χαλκίδα έως Κατερίνη;
Το παλαιότερο τρένου από Χαλκίδα έως Κατερίνη αναχωρεί στο 06:15. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Χαλκίδα έως Κατερίνη;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Χαλκίδα έως Κατερίνη αναχωρεί στο 19:16. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Ποιους σταθμούς μπορώ να πάω από το Χαλκίδα στο Κατερίνη;
Υπάρχουν σταθμοί 1 που μπορείτε να αναχωρήσετε από το Χαλκίδα για να μεταβείτε στο Κατερίνη. Μπορείτε να πάτε από Χαλκίδα και μπορείτε να φτάσετε στο Κατερίνη.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Χαλκίδα έως Κατερίνη από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Χαλκίδα και Κατερίνη είναι 4 ω 35 λεπτά.
Υπάρχει απευθείας τρένου από Χαλκίδα έως Κατερίνη;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Χαλκίδα και Κατερίνη.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Χαλκίδα έως Κατερίνη από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Χαλκίδα στο Κατερίνη δημιουργεί εκπομπές CO2 1.9kg.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Μεταβείτε τοπικά από το Χαλκίδα

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Χαλκίδα

Άλλοι προορισμοί από Χαλκίδα

Κύριες διαδρομές προς Κατερίνη

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές