Βρείτε τρένο από Αθήνα προς Χαλκίδα

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 2 ω 6 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 344
Πρώτη αναχώρηση: 04:30
Τελευταία αναχώρηση: 21:36
Απόσταση 55km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Αθήνα προς Χαλκίδα στο virail

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Αθήνα προς Χαλκίδα με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Αθήνα και Χαλκίδα.

Πόσο κοστίζουν τα χαμηλού κόστους εισιτήρια τρένου από Αθήνα προς Χαλκίδα

Τιμή εισιτηρίου Αθήνα - Χαλκίδα κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Αθήνα και Χαλκίδα, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Αθήνα - Χαλκίδα

Τα τρένα προς Χαλκίδα μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Κηφισσός, Αθήνα or Ρουφ και να φτάνουν στον σταθμό Χαλκίδα.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Αθήνα προς Χαλκίδα με τρένο

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Χαλκίδα από την πόλη Αθήνα, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια τρένων 50. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 39 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με τις διαδρομές 11 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική, αν και είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πότε φεύγουν τα τρένα για Χαλκίδα και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Χαλκίδα σε 1 hour and 33 minutes, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 2 hours and 6 minutes. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Χαλκίδα είναι στις 04:11, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Αθήνα στις 21:11.