Βρείτε τρένο από Αθήνα προς Χαλκίδα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 2 ω 5 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 47
Πρώτη αναχώρηση 07:46
Τελευταία αναχώρηση 00:51
απόσταση 55 km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Αθήνα προς Χαλκίδα στο virail

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Αθήνα προς Χαλκίδα. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Αθήνα προς Χαλκίδα με τρένο

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Αθήνα προς Χαλκίδα που προσφέρονται από την TrainOSE.

Τιμή εισιτηρίου - κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Τρένα από Αθήνα προς Χαλκίδα

Πόσο ώρα θέλετε για να φτάσετε στην πόλη Χαλκίδα με τρένο

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Χαλκίδα φεύγει στις 07:46, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 00:51. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 2 ω 4 λεπτά, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Χαλκίδα σε 1 ω 18 λεπτά.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Αθήνα - Χαλκίδα

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Χαλκίδα από τον σταθμό Athens, Αθήνα and Ρουφ, το οποίο φτάνει στον σταθμό Chalkida and Χαλκίδα.

Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Αθήνα και Χαλκίδα, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Αθήνα προς Χαλκίδα με τρένο

Αν επιθυμείτε να πάτε από Αθήνα προς Χαλκίδα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 47. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές 12 είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 35 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Ωστόσο, επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 47 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Αθήνα προς Χαλκίδα με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 35 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 12 που είναι απευθείας γραμμές. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.