Βρείτε τρένο από Κολμάρ προς Χαϊδελβέργη

Ξεκίνα από
81,90 €
Ανακαλύπτω

Οι εταίροι μας

Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε και να συγκρίνετε εισιτήρια για τρένα, λεωφορεία, carpools και αεροπλάνα. Συνεργαζόμαστε με περισσότερους από 100 εταίρους για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές στην αγορά.

references references references references references references references references

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Σήμερα

Ανακαλύπτω

Αύριο

Ανακαλύπτω

2 Μέρες

Ανακαλύπτω

Ταξιδέψτε εύκολα και γρήγορα από Κολμάρ προς Χαϊδελβέργη με τη Virail

Η Virail βοηθάει κάθε χρόνο χιλιάδες ταξιδιώτες να οργανώσουν το ταξίδι τους. Με ποιον τρόπο; Είναι εύκολο. Απλώς καταχωρίστε τις ημερομηνίες που σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Κολμάρ προς Χαϊδελβέργη. Η ισχυρή μηχανή μας θα πραγματοποιήσει αναζήτηση στα δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών και θα σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια. Μπορείτε να επιλέξετε να ταξιδέψετε όπως επιθυμείτε. Αποφασίστε το μέσο μεταφοράς που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, τι ώρα θα θέλατε να αναχωρήσετε και αν προτιμάτε ένα ταξίδι απευθείας ή με συνδέσεις. Όταν θα έχετε βρει την ιδανική σας διαδρομή, η Virail θα σας ανακατευθύνει στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Εκεί μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας, στη συνέχεια μπορείτε να ξεκινήσετε την προετοιμασία του ταξιδιού σας.

Πόσο θα πληρώσω για εισιτήρια με το τρένο από Κολμάρ προς Χαϊδελβέργη;

Οι τιμές θα ποικίλλουν όταν ταξιδέψετε από Κολμάρ προς Χαϊδελβέργη. Ωστόσο, κατά προσέγγιση, θα πληρώσετε περίπου 84,08 € για ένα εισιτήριο με τρένο. Μπορείτε να βρείτε εισιτήρια τρένου με χαμηλές τιμές που φτάνουν έως 32,90 €, αλλά ίσως χρειαστεί κάποια ευελιξία στα ταξιδιωτικά σας σχέδια. Αν ψάχνετε για χαμηλή τιμή, ίσως χρειαστεί να είστε προετοιμασμένοι να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο στη μετεπιβίβαση. Μπορείτε επίσης να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια τρένου για συγκεκριμένες ώρες ή για ορισμένες ημέρες. Φυσικά οι τιμές των εισιτηρίων συχνά αλλάζουν κατά τη διάρκεια του έτους. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να πληρώσετε περισσότερο σε εποχές με μεγάλη κίνηση. Για τις πιο χαμηλές τιμές είναι συνήθως καλύτερα να κάνετε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Να είστε όμως προσεκτικοί, γιατί πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων για τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου.Κολμάρ σε Χαϊδελβέργη από Τρένου

Το ταξίδι από Κολμάρ έως Χαϊδελβέργη με Train είναι 176 km και διαρκεί 3 ω 25 λεπτά. Υπάρχουν συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 13:53 και την τελευταία στο 22:36. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Κολμάρ σε Χαϊδελβέργη με Train για μόλις 32,90 € ή έως και 147,90 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι .

Καλύτερη τιμή 32,90 €
Διάρκεια Ταξιδίου 3 ω 25 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 89
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 32,90 €
Υψηλότερη Τιμή 147,90 €
Πρώτη Αναχώρηση 13:53
Τελευταία Αναχώρηση 22:36
Απόσταση 176 km
Αναχώρηση Κολμάρ
Άφιξη Χαϊδελβέργη
Transportistas OUI.sncf, Deutsche Bahn,

Τρένου Εισιτήρια από Κολμάρ έως Χαϊδελβέργη

  Apr 02
  Περισσότερα
  Apr 03
  Περισσότερα
  Apr 04
  Περισσότερα
  Apr 05
  Περισσότερα
  10°
  Apr 06
  Περισσότερα
  13°
  Apr 07
  Περισσότερα
  14°
  Apr 08
  Περισσότερα
  15°
  Apr 09
  Περισσότερα
  15°
  Apr 10
  Περισσότερα
  16°
  Apr 11
  Περισσότερα
  18°
  Apr 12
  Περισσότερα
  19°
  Apr 13
  Περισσότερα
  20°
  Apr 14
  Περισσότερα
  18°
  Apr 15
  Περισσότερα
  21°
  Apr 16
  Περισσότερα
  20°
Departure date
Sunday,Apr 02 2023

Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Κολμάρ έως Χαϊδελβέργη

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα

Κολμάρ έως Χαϊδελβέργη Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Πτήση
50.445kg
Τρένου
2.478kg
Λεωφορείο
12.036kg
Αυτοκίνητο
8.673kg

Διαμονή που μπορεί να σας αρέσει σε Χαϊδελβέργη

Μη διαθέσιμο

Δεν βρέθηκε κατάλυμα σε επιλεγμένη τοποθεσία για σήμερα.

Χρησιμοποιούμε αυτά τα σχόλια για να βελτιώσουμε τα προϊόντα μας

Συχνές Ερωτήσεις

Πόση ώρα θα χρειαστεί για να πάω από Κολμάρ προς Χαϊδελβέργη με το τρένο;

Για να πάτε από Κολμάρ προς Χαϊδελβέργη πιο γρήγορα, σκεφτείτε ότι μπορείτε να αναζητήσετε μια υπηρεσία express που κάνει λιγότερες στάσεις κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Αντίθετα, ένα δρομολόγιο με σύνδεση μπορεί, σε ορισμένες περιπτώσεις, να είναι πιο γρήγορο από μια απευθείας διαδρομή. Οι γρηγορότερες διαδρομές μεταξύ Κολμάρ και Χαϊδελβέργη θα ολοκληρώσουν το ταξίδι σε 2 ω 22 λεπτά. Κατά μέσο όρο, θα χρειαστεί περίπου 3 ω 25 λεπτά για να ταξιδέψετε το 177 km μεταξύ Κολμάρ και Χαϊδελβέργη.

Τι ώρα είναι οι αναχωρήσεις από Κολμάρ προς Χαϊδελβέργη;

Η πρώτη καθημερινή αναχώρηση από Κολμάρ προς Χαϊδελβέργη είναι στις 13:53 ενώ η τελευταία διαδρομή της ημέρας φεύγει στις 22:36. Αυτά ισχύουν σύμφωνα με τα κανονικά προγράμματα του δρομολογίου μεταξύ Κολμάρ και Χαϊδελβέργη. Ωστόσο, τα ωράρια των δρομολογίων ενδέχεται να ποικίλλουν από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον ένα μήνα στον άλλο, οπότε αυτές οι συγκεκριμένες ώρες αναχωρήσεων μπορεί να μην είναι διαθέσιμες κάθε μέρα. Κάποιες εταιρείες αλλάζουν τα προγράμματά τους τις δημόσιες αργίες και τα σαββατοκύριακα ή κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ελέγξτε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας όταν κάνετε την κράτησή σας.

Ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω στη διαδρομή από Κολμάρ προς Χαϊδελβέργη;

Η οργάνωση του διεθνούς σας ταξιδιού από Γαλλία προς Γερμανία είναι πιο εύκολη όταν γίνεται με τη Virail. Κατά την αναχώρησή σας από Γαλλία, θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε σταθμούς όπως Colmar, Gare Sncf. Κατά την άφιξή σας σε Γερμανία οι επιλογές σας περιλαμβάνουν Heidelberg Hbf, Schwetzingen, Heidelberg-altstadt and Altstadt, Heidelberg. Δεν έχει κάθε σταθμός σε Γαλλία απευθείας δρομολόγιο που να συνδέεται με κάθε σταθμό σε Γερμανία. Για αυτόν τον λόγο ίσως χρειαστεί να κάνετε κράτηση ενός δρομολογίου που δεν είναι απευθείας για να συνδεθείτε με άλλη πόλη ή ακόμα και να κάνετε πολλαπλές συνδέσεις. Σε ορισμένες περιπτώσεις ένα δρομολόγιο με σύνδεση μπορεί να είναι πιο γρήγορο από ένα απευθείας δρομολόγιο. Και στις δύο περιπτώσεις η Virail μπορεί να σας καθοδηγήσει στις διαθέσιμες διαδρομές για να είμαστε σίγουροι ότι θα φτάσετε στον προορισμό που επιθυμείτε.

Θα μπορέσετε να φύγετε από Κολμάρ χρησιμοποιώντας σταθμούς όπως Colmar, Gare Sncf. Αυτοί σας συνδέουν με σταθμούς όπως Heidelberg Hbf, Schwetzingen, Heidelberg-altstadt and Altstadt, Heidelberg σε Χαϊδελβέργη. Κάντε προσεκτικό έλεγχο πριν από την κράτησή σας. Κάποιοι ή όλοι αυτοί οι σταθμοί θα εμφανιστούν στη διαδρομή σας ανάλογα με την ταξιδιωτική εταιρεία που χρησιμοποιείτε για το ταξίδι σας. Ελέγξτε προσεκτικά τη διαδρομή που ακολουθεί η ταξιδιωτική εταιρεία που έχετε επιλέξει, για να δείτε αν περνάει από κάποιον σταθμό που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Για την εξυπηρέτησή σας, ίσως χρειαστεί να μετακινηθείτε μεταξύ δύο σταθμών στο Κολμάρ ή στο Χαϊδελβέργη ενώ ταξιδεύετε.

Πόσες διαδρομές από Κολμάρ προς Χαϊδελβέργη πραγματοποιούνται κάθε ημέρα;

Ο ακριβής αριθμός διαδρομών από Κολμάρ προς Χαϊδελβέργη μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Κάποιες υπηρεσίες μπορεί να λειτουργούν μόνο ορισμένες μέρες της εβδομάδας, ενώ άλλες μπορεί να είναι εποχικές. Γενικά, κατά μέσο όρο υπάρχουν 89 αναχωρήσεις κάθε μέρα. Αυτές λειτουργούν από έναν μεγάλο αριθμό διαφορετικών εταιρειών, όπως Oui.sncf, Deutsche Bahn and Bahn. Τις ημέρες με ιδιαίτερα μεγάλη κίνηση μπορεί να υπάρξουν έως 96 αναχωρήσεις. Συνήθως αναμένεται να υπάρξουν περισσότερες συνδέσεις τις εργάσιμες ημέρες. Πολλές εταιρείες πραγματοποιούν λιγότερες διαδρομές τα σαββατοκύριακα ή στις επίσημες αργίες. Ως ταξιδιώτης, ίσως προτιμάτε να πάρετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Κολμάρ προς Χαϊδελβέργη. Ωστόσο, θα βρείτε περισσότερες επιλογές διαθέσιμες για εσάς αν είστε πρόθυμος να επιλέξετε ένα δρομολόγιο με σύνδεση. Αυτά ταξιδεύουν μέσω μίας ή περισσότερων πόλεων και θα πρέπει να αλλάξετε κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Δεν νιώθουν όλοι οι επιβάτες άνετα με τις πολλαπλές συνδέσεις, αλλά αν εσείς δεν έχετε πρόβλημα, τότε θα απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία όταν κάνετε την κράτησή σας. Ο ακριβής αριθμός καθημερινών αναχωρήσεων από Κολμάρ προς Χαϊδελβέργη διαφέρει, αλλά γενικά, μπορείτε να περιμένετε να βρείτε απευθείας συνδέσεις χωρίς αλλαγές με αναχώρηση κάθε μέρα. Οι επιβάτες που νιώθουν άνετα με τα μη απευθείας δρομολόγια, θα βρουν κατά μέσο όρο 89 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Logo
authentication

Συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό

Συνδεθείτε στο Virail και λάβετε αποκλειστικές ταξιδιωτικές προσφορές