Βρείτε τρένο από Αλεξανδρούπολη προς Κιλκίς

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 7 ω 40 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 1
Πρώτη αναχώρηση 08:59
Τελευταία αναχώρηση 07:59
απόσταση 253 km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Αλεξανδρούπολη προς Κιλκίς στο virail

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Αλεξανδρούπολη προς Κιλκίς

Αν θέλετε να πάτε από Αλεξανδρούπολη προς Κιλκίς με τρένο, υπάρχει μόνο μία σύνδεση την ημέρα. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν επιλέγετε το εισιτήριό σας.

Το virail συνεργάζεται με περισσότερους από 200 συνεργάτες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, μεταξύ των οποίων και η TrainOSE που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου Αλεξανδρούπολη - Κιλκίς.

Τρένα από Αλεξανδρούπολη προς Κιλκίς

Πόσο ώρα θέλετε για να φτάσετε στην πόλη Κιλκίς με τρένο

Τα δρομολόγια τρένων που εκτελούνται μεταξύ Αλεξανδρούπολη και Κιλκίς διαρκούν 7 ω 40 λεπτά. Το πρώτο τρένο φεύγει στις 08:59, ενώ το τελευταίο στις 07:59

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Αλεξανδρούπολη προς Κιλκίς

Τα τρένα προς Κιλκίς αναχωρούν από Αλεξανδρούπολη από τον σταθμό Αλεξ/πολη λιμάνι and Αλεξανδρούπολη και φτάνουν στον σταθμό Κιλκίς.

Μην ξεχάσετε να αγοράσετε τρόφιμα και ποτά εκ των προτέρων αν τα χρειάζεστε: οι σιδηροδρομικοί σταθμοί δεν έχουν πάντα καταστήματα, ενώ οι καφετέριες στα τρένα δεν είναι πάντα διαθέσιμες και είναι συχνά πολύ ακριβές.

Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Αλεξανδρούπολη προς Κιλκίς με τρένο

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 1 για να φθάσετε στην πόλη Κιλκίς από την πόλη Αλεξανδρούπολη. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές σε αντίθεση με τα δρομολόγια 1 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Κιλκίς την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

αρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι όλες απολύτως αυτές οι συνδέσεις έχουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Επομένως, δεν θα παραμείνετε στην ίδια αμαξοστοιχία για όλο το ταξίδι.Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Κιλκίς από την πόλη Αλεξανδρούπολη, παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά συνδέσεις τρένων 1.