Βρείτε τρένο από Αϊντχόφεν προς Βρέμη

Ξεκίνα από
27,90 €
Ανακαλύπτω

Οι εταίροι μας

Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε και να συγκρίνετε εισιτήρια για τρένα, λεωφορεία, carpools και αεροπλάνα. Συνεργαζόμαστε με περισσότερους από 100 εταίρους για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές στην αγορά.

references references references references references references references references

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Σήμερα

Ανακαλύπτω

Αύριο

Ανακαλύπτω

2 Μέρες

Ανακαλύπτω

Μεταβείτε από Αϊντχόφεν προς Βρέμη με τη Virail

Η Virail βοηθάει κάθε χρόνο χιλιάδες ταξιδιώτες να οργανώσουν το ταξίδι τους. Με ποιον τρόπο; Είναι εύκολο. Απλώς καταχωρίστε τις ημερομηνίες που σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Αϊντχόφεν προς Βρέμη. Η ισχυρή μηχανή μας θα πραγματοποιήσει αναζήτηση στα δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών και θα σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια. Μπορείτε να επιλέξετε να ταξιδέψετε όπως επιθυμείτε. Αποφασίστε το μέσο μεταφοράς που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, τι ώρα θα θέλατε να αναχωρήσετε και αν προτιμάτε ένα ταξίδι απευθείας ή με συνδέσεις. Όταν θα έχετε βρει την ιδανική σας διαδρομή, η Virail θα σας ανακατευθύνει στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Εκεί μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας, στη συνέχεια μπορείτε να ξεκινήσετε την προετοιμασία του ταξιδιού σας.

Πώς μπορώ να βρω τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου για να πάω από Αϊντχόφεν προς Βρέμη;

Τα φθηνότερα εισιτήρια από Αϊντχόφεν προς Βρέμη κοστίζουν 18,90 €. Κατά μέσο όρο, αναμένεται να πληρώσετε περίπου 51,59 € για το εισιτήριο του τρένου σας. Η Virail θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα ταξίδι που να ταιριάζει με τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τη την ταξιδιωτική εταιρεία και τη μέθοδο μετακίνησης, καθώς συχνά οι γρηγορότερες διαδρομές είναι πιο ακριβές από τις πιο αργές. Αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες ταξιδιού, ίσως μπορέσετε να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια τρένου, καθώς οι τιμές κυμαίνονται ελαφρώς από τη μία μέρα στην άλλη. Μπορείτε επίσης να βρείτε χαμηλότερες τιμές κάνοντας κράτηση για συγκεκριμένες ώρες, αποφεύγοντας τις ώρες μεγάλης κίνησης. Άλλη μια συμβουλή για ταξιδιώτες που θέλουν να ξοδέψουν λίγο είναι η αναζήτηση ταξιδιών με σύνδεση δρομολογίων. Κάποιες φορές είναι φθηνότερα αν ταξιδέψετε κάνοντας μία ή δύο αλλαγές κατά τη διαδρομή από το να επιλέξετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Αϊντχόφεν για Βρέμη.Αϊντχόφεν σε Βρέμη από Τρένου

Το ταξίδι από Αϊντχόφεν έως Βρέμη με Train είναι 290 km και διαρκεί 6 ω 25 λεπτά. Υπάρχουν συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 02:03 και την τελευταία στο 23:34. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Αϊντχόφεν σε Βρέμη με Train για μόλις 18,90 € ή έως και 113,90 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι .

Καλύτερη τιμή 18,90 €
Διάρκεια Ταξιδίου 6 ω 25 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 112
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 18,90 €
Υψηλότερη Τιμή 113,90 €
Πρώτη Αναχώρηση 02:03
Τελευταία Αναχώρηση 23:34
Απόσταση 290 km
Αναχώρηση Αϊντχόφεν
Άφιξη Βρέμη
Transportistas Deutsche Bahn, Bahn

Τρένου Εισιτήρια από Αϊντχόφεν έως Βρέμη

  Apr 02
  Περισσότερα
  Apr 03
  Περισσότερα
  Apr 04
  Περισσότερα
  Apr 05
  Περισσότερα
  11°
  Apr 06
  Περισσότερα
  13°
  Apr 07
  Περισσότερα
  12°
  Apr 08
  Περισσότερα
  14°
  Apr 09
  Περισσότερα
  14°
  Apr 10
  Περισσότερα
  16°
  Apr 11
  Περισσότερα
  16°
  Apr 12
  Περισσότερα
  17°
  Apr 13
  Περισσότερα
  17°
  Apr 14
  Περισσότερα
  12°
  Apr 15
  Περισσότερα
  16°
  Apr 16
  Περισσότερα
  15°
Departure date
Sunday,Apr 02 2023

Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Αϊντχόφεν έως Βρέμη

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα

Αϊντχόφεν έως Βρέμη Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Πτήση
82.935kg
Τρένου
4.074kg
Λεωφορείο
19.788kg
Αυτοκίνητο
14.259kg

Διαμονή που μπορεί να σας αρέσει σε Βρέμη

Μη διαθέσιμο

Δεν βρέθηκε κατάλυμα σε επιλεγμένη τοποθεσία για σήμερα.

Χρησιμοποιούμε αυτά τα σχόλια για να βελτιώσουμε τα προϊόντα μας

Συχνές Ερωτήσεις

Πόση ώρα χρειάζεται για να πάω από Αϊντχόφεν προς Βρέμη με το τρένο;

Το ταξίδι μεταξύ Αϊντχόφεν και Βρέμη είναι περίπου 291 km και συνήθως χρειάζεται κατά προσέγγιση 6 ω 25 λεπτά. Ωστόσο, ο αριθμός αυτός είναι κατά προσέγγιση και θα διαφέρει ανάλογα με κάποιους παράγοντες. Ανάλογα με τη μέθοδο της μετακίνησης που επιλέγετε, ίσως να μπορέσετε να φτάσετε πιο γρήγορα. Ο πιο σύντομος χρόνος για να ολοκληρώσετε αυτό το ταξίδι είναι 4 ω 29 λεπτά. Αν θέλετε να πάτε από Αϊντχόφεν προς Βρέμη όσο πιο γρήγορα γίνεται, αναζητήστε δρομολόγια express ή δρομολόγια χωρίς στάση. Τα απευθείας δρομολόγια δεν είναι πάντα ο πιο γρήγορος τρόπος ταξιδιού. Κάποιες φορές μπορεί να βρείτε ένα πιο γρήγορο δρομολόγιο με μια σύνδεση σε άλλη πόλη.

Τι ώρα είναι οι πρώτες και οι τελευταίες αναχωρήσεις από Αϊντχόφεν προς Βρέμη;

Η πρώτη αναχώρηση το βράδυ από Αϊντχόφεν προς Βρέμη είναι στις 02:03 ενώ το τελευταίο δρομολόγιο φεύγει στις 23:34. Αυτά ισχύουν σύμφωνα με τα κανονικά προγράμματα του δρομολογίου μεταξύ Αϊντχόφεν και Βρέμη. Ωστόσο, τα ωράρια των δρομολογίων ενδέχεται να ποικίλλουν από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον ένα μήνα στον άλλο, οπότε αυτές οι συγκεκριμένες ώρες αναχωρήσεων μπορεί να μην είναι διαθέσιμες κάθε μέρα. Κάποιες εταιρείες αλλάζουν τα προγράμματά τους τις δημόσιες αργίες και τα σαββατοκύριακα ή κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ελέγξτε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας όταν κάνετε την κράτησή σας.

Ποιοι σταθμοί χρησιμοποιούνται στο ταξίδι από Αϊντχόφεν για Βρέμη;

Η οργάνωση του διεθνούς σας ταξιδιού από Ολλανδία προς Γερμανία είναι πιο εύκολη όταν γίνεται με τη Virail. Κατά την αναχώρησή σας από Ολλανδία, θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε σταθμούς όπως Leipzig Hbf, Eindhoven Central Station and Eindhoven Beukenlaan. Κατά την άφιξή σας σε Γερμανία οι επιλογές σας περιλαμβάνουν Bremen Hbf and Bremen-burg. Δεν έχει κάθε σταθμός σε Ολλανδία απευθείας δρομολόγιο που να συνδέεται με κάθε σταθμό σε Γερμανία. Για αυτόν τον λόγο ίσως χρειαστεί να κάνετε κράτηση ενός δρομολογίου που δεν είναι απευθείας για να συνδεθείτε με άλλη πόλη ή ακόμα και να κάνετε πολλαπλές συνδέσεις. Σε ορισμένες περιπτώσεις ένα δρομολόγιο με σύνδεση μπορεί να είναι πιο γρήγορο από ένα απευθείας δρομολόγιο. Και στις δύο περιπτώσεις η Virail μπορεί να σας καθοδηγήσει στις διαθέσιμες διαδρομές για να είμαστε σίγουροι ότι θα φτάσετε στον προορισμό που επιθυμείτε.

Μπορείτε να αναχωρήσετε από Αϊντχόφεν από σταθμούς όπως Leipzig Hbf, Eindhoven Central Station and Eindhoven Beukenlaan. Στο τέλος του ταξιδιού θα μπορέσετε να φθάσετε Βρέμη στους ακόλουθους σταθμούς: Bremen Hbf and Bremen-burg. Κάποιοι από αυτούς τους σταθμούς ίσως να εξυπηρετούνται από συγκεκριμένες ταξιδιωτικές εταιρείες. Για αυτόν τον λόγο ίσως να μην υπάρχει απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των σταθμών σε Αϊντχόφεν και Βρέμη. Σχεδιάστε προσεκτικά το ταξίδι σας, καθώς ίσως χρειαστεί να κάνετε άλλη μία αλλαγή πριν από την αναχώρηση ή μετά την άφιξη.

Πόσες φορές την ημέρα υπάρχουν αναχωρήσεις από Αϊντχόφεν προς Βρέμη;

Το δρομολόγιο από Αϊντχόφεν προς Βρέμη εξυπηρετείται από εταιρείες όπως Deutsche Bahn and Bahn. Από αυτήν τη λίστα ταξιδιωτικών εταιρειών, υπάρχουν έως 130 αναχωρήσεις κάθε μέρα. Ωστόσο, αυτός ο αριθμός θα ποικίλλει. Κατά μέσο όρο, οι διαδρομές αναχωρούν από Αϊντχόφεν 112 φορές την ημέρα. Ο αριθμός αυτός περιλαμβάνει όλες τις ταξιδιωτικές εταιρείες που πραγματοποιούν αυτό το δρομολόγιο. Όταν ταξιδεύετε από Αϊντχόφεν προς Βρέμη, μπορείτε να επιλέξετε ένα δρομολόγιο που δεν είναι απευθείας και που περιλαμβάνει συνδέσεις. Αν δεν θέλετε κάτι τέτοιο, θα βρείτε έναν μέσο όρο απευθείας διαδρομών κάθε μέρα. Ωστόσο, τα μη απευθείας δρομολόγια παρέχουν περισσότερες ευκαιρίες στους ευέλικτους επιβάτες. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 112 διαδρομές κάθε μέρα με μία ή περισσότερες αλλαγές. Όλοι αυτοί οι αριθμοί είναι κατά προσέγγιση. Μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς ανάλογα με την ημέρα, την εποχή, τις τοπικές εορτές και άλλους παράγοντες.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Logo
authentication

Συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό

Συνδεθείτε στο Virail και λάβετε αποκλειστικές ταξιδιωτικές προσφορές