Βρείτε τρένο από Νυρεμβεργη προς Μπαρι

Ξεκίνα από
Ανακαλύπτω

Οι εταίροι μας

Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε και να συγκρίνετε εισιτήρια για τρένα, λεωφορεία, carpools και αεροπλάνα. Συνεργαζόμαστε με περισσότερους από 100 εταίρους για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές στην αγορά.

references references references references references references references references

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Σήμερα

Ανακαλύπτω

Αύριο

Ανακαλύπτω

2 Μέρες

Ανακαλύπτω

Μεταβείτε από Νυρεμβεργη προς Μπαρι με τη Virail

Σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Νυρεμβεργη προς Μπαρι; Κάποιες φορές είναι δύσκολο να βρείτε από πού να ξεκινήσετε - αλλά για αυτόν τον λόγο υπάρχει η Virail. Η ισχυρή μηχανή αναζήτησής μας θα εξερευνήσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές για το ταξίδι σας, ψάχνοντας ανάμεσα σε περισσότερες από 2.000 ταξιδιωτικές εταιρείες σε όλον τον κόσμο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Αμέσως θα σας δείξουμε μια λεπτομερή λίστα πιθανών διαδρομών με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αποφασίσετε. Επιλέξτε λεωφορεία, τρένα και πολλά άλλα, με αλλαγή ή απευθείας, απλής μετάβασης ή με επιστροφή - κάντε την επιλογή που προτιμάτε. Έπειτα από την προβολή των αποτελεσμάτων, επιλέξτε αυτό που προτιμάτε και η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Κάνουμε τη δύσκολη δουλειά για εσάς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ταξίδι σας.

Νυρεμβεργη σε Μπαρι από Τρένου

Το ταξίδι από Νυρεμβεργη έως Μπαρι με Train είναι 1030 km και διαρκεί 16 ω 57 λεπτά. Υπάρχουν 25 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 00:04 και την τελευταία στο 14:02. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Νυρεμβεργη σε Μπαρι με Train για μόλις ∞ € ή έως και -∞ €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι .

Διάρκεια Ταξιδίου 15 ω 40 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 25
Υψηλότερη Τιμή -∞ €
Πρώτη Αναχώρηση 05:04
Τελευταία Αναχώρηση 14:02
Απόσταση 1.030 km
Αναχώρηση Νυρεμβεργη
Άφιξη Μπαρι
Transportistas Trenitalia

Τρένου Εισιτήρια από Νυρεμβεργη έως Μπαρι

  Apr 02
  Περισσότερα
  Apr 03
  Περισσότερα
  Apr 04
  Περισσότερα
  Apr 05
  Περισσότερα
  Apr 06
  Περισσότερα
  11°
  Apr 07
  Περισσότερα
  12°
  Apr 08
  Περισσότερα
  13°
  Apr 09
  Περισσότερα
  13°
  Apr 10
  Περισσότερα
  14°
  Apr 11
  Περισσότερα
  15°
  Apr 12
  Περισσότερα
  17°
  Apr 13
  Περισσότερα
  16°
  Apr 14
  Περισσότερα
  13°
  Apr 15
  Περισσότερα
  16°
  Apr 16
  Περισσότερα
  19°
Departure date
Sunday,Apr 02 2023

Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Νυρεμβεργη έως Μπαρι

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα

Νυρεμβεργη έως Μπαρι Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Πτήση
293.835kg
Τρένου
14.434kg
Λεωφορείο
70.108kg
Αυτοκίνητο
50.519kg

Διαμονή που μπορεί να σας αρέσει σε Μπαρι

Μη διαθέσιμο

Δεν βρέθηκε κατάλυμα σε επιλεγμένη τοποθεσία για σήμερα.

Χρησιμοποιούμε αυτά τα σχόλια για να βελτιώσουμε τα προϊόντα μας

Συχνές Ερωτήσεις

Πόση ώρα διαρκεί το ταξίδι με το τρένο από Νυρεμβεργη προς Μπαρι;

Το ταξίδι μεταξύ Νυρεμβεργη και Μπαρι είναι περίπου 1.031 km και συνήθως χρειάζεται κατά προσέγγιση 16 ω 57 λεπτά. Ωστόσο, ο αριθμός αυτός είναι κατά προσέγγιση και θα διαφέρει ανάλογα με κάποιους παράγοντες. Ανάλογα με τη μέθοδο της μετακίνησης που επιλέγετε, ίσως να μπορέσετε να φτάσετε πιο γρήγορα. Ο πιο σύντομος χρόνος για να ολοκληρώσετε αυτό το ταξίδι είναι 14 ω 10 λεπτά. Αν θέλετε να πάτε από Νυρεμβεργη προς Μπαρι όσο πιο γρήγορα γίνεται, αναζητήστε δρομολόγια express ή δρομολόγια χωρίς στάση. Τα απευθείας δρομολόγια δεν είναι πάντα ο πιο γρήγορος τρόπος ταξιδιού. Κάποιες φορές μπορεί να βρείτε ένα πιο γρήγορο δρομολόγιο με μια σύνδεση σε άλλη πόλη.

Πότε είναι οι πρώτες και οι τελευταίες αναχωρήσεις από Νυρεμβεργη προς Μπαρι;

Η πρώτη αναχώρηση το βράδυ από Νυρεμβεργη προς Μπαρι είναι στις 00:04 ενώ το τελευταίο δρομολόγιο φεύγει στις 14:02. Αυτά ισχύουν σύμφωνα με τα κανονικά προγράμματα του δρομολογίου μεταξύ Νυρεμβεργη και Μπαρι. Ωστόσο, τα ωράρια των δρομολογίων ενδέχεται να ποικίλλουν από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον ένα μήνα στον άλλο, οπότε αυτές οι συγκεκριμένες ώρες αναχωρήσεων μπορεί να μην είναι διαθέσιμες κάθε μέρα. Κάποιες εταιρείες αλλάζουν τα προγράμματά τους τις δημόσιες αργίες και τα σαββατοκύριακα ή κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ελέγξτε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας όταν κάνετε την κράτησή σας.

Ποιοι σταθμοί χρησιμοποιούνται στο ταξίδι από Νυρεμβεργη για Μπαρι;

Στο ταξίδι σας με τρένο από Γερμανία, θα μπορέσετε να αναχωρήσετε από σταθμούς όπως Nuernberg Rothenb. and Nuernberg Frankensta. Αυτά τα δρομολόγια θα συνδεθούν με σταθμούς όπως Bari Palese-macchie, Bari Centrale and Modugno στο Ιταλία. Ένα διεθνές ταξίδι ίσως είναι περίπλοκο και ανάλογα με τις πόλεις στις οποίες ταξιδεύετε, ίσως χρειαστεί μια αλλαγή κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Η Virail θα σας εμφανίσει ποιοι σταθμοί σε Γερμανία και Ιταλία έχουν απευθείας σύνδεση μεταξύ τους και ποιοι απαιτούν μια μη απευθείας διαδρομή. Ίσως χρειαστεί να αλλάξετε σταθμό κατά τη διαδρομή για να πάτε από τον σταθμό της προτίμησής σας Γερμανία στο σημείο άφιξής σας Ιταλία.

Μπορείτε να αναχωρήσετε από Νυρεμβεργη από σταθμούς όπως Nuernberg Rothenb. and Nuernberg Frankensta. Στο τέλος του ταξιδιού θα μπορέσετε να φθάσετε Μπαρι στους ακόλουθους σταθμούς: Bari Palese-macchie, Bari Centrale and Modugno. Κάποιοι από αυτούς τους σταθμούς ίσως να εξυπηρετούνται από συγκεκριμένες ταξιδιωτικές εταιρείες. Για αυτόν τον λόγο ίσως να μην υπάρχει απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των σταθμών σε Νυρεμβεργη και Μπαρι. Σχεδιάστε προσεκτικά το ταξίδι σας, καθώς ίσως χρειαστεί να κάνετε άλλη μία αλλαγή πριν από την αναχώρηση ή μετά την άφιξη.

Πόσες φορές την ημέρα υπάρχουν αναχωρήσεις από Νυρεμβεργη προς Μπαρι;

Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 35 καθημερινές αναχωρήσεις από Νυρεμβεργη προς Μπαρι. Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν περισσότερες ή λιγότερες σε διαφορετικές ημέρες. Τα προγράμματα δρομολογίων των εταιρειών μπορεί να αλλάξουν ορισμένες ημέρες ή στις επίσημες αργίες και πολλά διαφέρουν ορισμένες περιόδους του έτους. Κάποιες εταιρείες, για παράδειγμα, αλλάζουν τις ώρες των δρομολογίων τους στη διάρκεια του καλοκαιριού. Τις περιόδους με μεγάλη ζήτηση, μπορεί να υπάρξουν έως 44 αναχωρήσεις κάθε μέρα. Οι εταιρείες που λειτουργούν αυτό το δρομολόγιο περιλαμβάνουν Trenitalia και κάθε μία λειτουργεί σύμφωνα με το δικό της συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ως ταξιδιώτης μπορεί να προτιμάτε μια απευθείας διαδρομή ή μπορεί να μην σας πειράζει να κάνετε αλλαγές και συνδέσεις. Αν έχετε βαριές αποσκευές, μια απευθείας διαδρομή ίσως είναι η καλύτερη λύση. Εναλλακτικά, ίσως μπορέσετε να εξοικονομήσετε χρήματα και να απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία με μια αλλαγή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Καθημερινά. υπάρχουν κατά μέσο όρο αναχωρήσεις από Νυρεμβεργη που πηγαίνουν απευθείας Μπαρι. Υπάρχουν 35 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Logo
authentication

Συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό

Συνδεθείτε στο Virail και λάβετε αποκλειστικές ταξιδιωτικές προσφορές