Βρείτε τρένο από Αθήνα προς Δράμα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 13 ω 29 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 24
Πρώτη αναχώρηση: 05:56
Τελευταία αναχώρηση: 00:50
Απόσταση 355km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Αθήνα προς Δράμα στο virail

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Αθήνα προς Δράμα με τρένο

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Αθήνα προς Δράμα που προσφέρονται από την TrainOSE.

Πόσο κοστίζουν τα χαμηλού κόστους εισιτήρια τρένου από Αθήνα προς Δράμα

Τρένα από Αθήνα προς Δράμα


Όταν ταξιδεύετε με τρένο, μην ξεχνάτε ποτέ να έχετε μαζί σας το εισιτήριό σας: φροντίστε να το εκτυπώσετε εκ των προτέρων ή να κατεβάσετε την έκδοση για κινητό, εφόσον επιτρέπεται.

Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Αθήνα και Δράμα

Τα τρένα προς Δράμα μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Αθήνα or Ρουφ και να φτάνουν στον σταθμό Δράμα.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Αθήνα προς Δράμα

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 19 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Αθήνα προς Δράμα με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 19 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πόσο ώρα θέλετε για να φτάσετε στην πόλη Δράμα με τρένο

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Δράμα σε 10 hours and 21 minutes, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 13 hours and 46 minutes. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Δράμα είναι στις 05:11, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Αθήνα στις 00:11.