Βρείτε τρένο από Χαλκίδα προς Δράμα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 12 ω 17 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 4
Πρώτη αναχώρηση 08:25
Τελευταία αναχώρηση 11:25
απόσταση 303 km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Χαλκίδα προς Δράμα στο virail

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Χαλκίδα προς Δράμα. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Χαλκίδα προς Δράμα

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Χαλκίδα και Δράμα.

Τρένα από Χαλκίδα προς Δράμα

Πότε φεύγουν τα τρένα για Δράμα και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Το πρώτο τρένο προς την πόλη Δράμα φεύγει στις 08:25, ενώ το τελευταίο στις 11:25. Το ταξίδι διαρκεί 12 ω 17 λεπτά κατά μέσον όρο, αλλά με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Δράμα σε 10 ω 47 λεπτά.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Δράμα

Τα τρένα προς Δράμα αναχωρούν από Χαλκίδα από τον σταθμό Χαλκίδα και φτάνουν στον σταθμό Δράμα.

Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Χαλκίδα και Δράμα, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Χαλκίδα προς Δράμα με τρένο

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 4 για να φθάσετε στην πόλη Δράμα από την πόλη Χαλκίδα. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές σε αντίθεση με τα δρομολόγια 4 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Δράμα την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

αρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι όλες απολύτως αυτές οι συνδέσεις έχουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Επομένως, δεν θα παραμείνετε στην ίδια αμαξοστοιχία για όλο το ταξίδι.Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Δράμα από την πόλη Χαλκίδα, παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά συνδέσεις τρένων 4.