Βρείτε τρένο από Αθήνα προς Μεταμόρφωση

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 23 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 51
Πρώτη αναχώρηση 07:30
Τελευταία αναχώρηση 00:03
απόσταση 10 km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Αθήνα προς Μεταμόρφωση στο virail

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Τρένα από Αθήνα προς Μεταμόρφωση: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Για να φτάσετε στην πόλη Μεταμόρφωση με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Τρένα από Αθήνα προς Μεταμόρφωση

Πόσο ώρα θέλετε για να φτάσετε στην πόλη Μεταμόρφωση με τρένο

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Μεταμόρφωση φεύγει στις 07:30, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 00:03. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 23 λεπτά, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Μεταμόρφωση σε 11 λεπτά.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Αθήνα και Μεταμόρφωση

Τα τρένα προς Μεταμόρφωση μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Rouf, Athens, Αθήνα and Ρουφ και να φτάνουν στον σταθμό Metamorfosi and Μεταμόρφωση.

Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Αθήνα προς Μεταμόρφωση με τρένο

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 51 για να φθάσετε στην πόλη Μεταμόρφωση από την πόλη Αθήνα. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές 35 σε αντίθεση με τα δρομολόγια 16 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Υπάρχουν συνδέσεις τρένων 51 για να φτάσετε στην πόλη Μεταμόρφωση από την πόλη Αθήνα κάθε μέρα. Λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές 35 έναντι καμιάς διαδρομής που έχει τουλάχιστον μία αλλαγή. Έτσι δεν θα χρειαστεί ποτέ να πάρετε άλλο τρένο.