Βρείτε τρένο από Αθήνα προς Μεταμόρφωση

Επίσημος σύντροφος


Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Καλύτερη τιμή 1,40€
Διάρκεια ταξιδιού 20 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 52
Πρώτη αναχώρηση: 04:30
Τελευταία αναχώρηση: 21:03
Απόσταση 10km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Αθήνα προς Μεταμόρφωση

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Αθήνα προς Μεταμόρφωση με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Τρένα από Αθήνα προς Μεταμόρφωση: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Το virail συνεργάζεται με περισσότερους από 200 συνεργάτες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, μεταξύ των οποίων και η TrainOSE που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου Αθήνα - Μεταμόρφωση.

Ποια είναι η τιμή των εισιτηρίων τρένου από Αθήνα προς Μεταμόρφωση

Η μέση τιμή των εισιτηρίων τρένου από Αθήνα προς Μεταμόρφωση είναι 5,30 €. Ωστόσο, θα μπορέσετε να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια αν κάνετε κράτηση εκ των προτέρων ή αν μπορείτε να είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες σας: τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Αθήνα προς Μεταμόρφωση μπορεί να είναι γύρω στα 1,40 €.

Τρένα από Αθήνα προς Μεταμόρφωση


Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Μεταμόρφωση και πού θα φτάσετε

Τα τρένα προς Μεταμόρφωση αναχωρούν από Αθήνα από τον σταθμό Ρουφ or Αθήνα και φτάνουν στον σταθμό Μεταμόρφωση.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Αθήνα προς Μεταμόρφωση: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 52 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Αθήνα προς Μεταμόρφωση με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 0 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πόσο ώρα θέλετε για να φτάσετε στην πόλη Μεταμόρφωση με τρένο

Το πρώτο τρένο προς την πόλη Μεταμόρφωση φεύγει στις 08:06, ενώ το τελευταίο στις 17:06. Το ταξίδι διαρκεί 34 minutes κατά μέσον όρο, αλλά με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Μεταμόρφωση σε 13 minutes.