Βρείτε τρένο από Αθήνα προς Βόλος


Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Καλύτερη τιμή 14,40€
Διάρκεια ταξιδιού 6 ω 56 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 40
Πρώτη αναχώρηση: 04:56
Τελευταία αναχώρηση: 23:50
Απόσταση 168km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Αθήνα προς Βόλος

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Αθήνα προς Βόλος. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Αθήνα προς Βόλος με τρένο

Το virail συνεργάζεται με περισσότερους από 200 συνεργάτες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, μεταξύ των οποίων και η TrainOSE που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου Αθήνα - Βόλος.

Πόσο κοστίζουν τα χαμηλού κόστους εισιτήρια τρένου από Αθήνα προς Βόλος

Η μέση τιμή των εισιτηρίων τρένου από Αθήνα προς Βόλος είναι 25,55 €. Ωστόσο, θα μπορέσετε να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια αν κάνετε κράτηση εκ των προτέρων ή αν μπορείτε να είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες σας: τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Αθήνα προς Βόλος μπορεί να είναι γύρω στα 14,40 €.

Τιμή εισιτηρίου Αθήνα - Βόλος κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Αν είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας, να έχετε πάντοτε υπόψη ότι μπορείτε να αγοράζετε εξαιρετικά φθηνά εισιτήρια τρένων αν αποφεύγετε να ταξιδεύετε τα σαββατοκύριακα και αν επιλέγετε να ταξιδεύετε κατά τη διάρκεια της χαμηλής περιόδου.

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Αθήνα και Βόλος

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Αθήνα από τον σταθμό Αθήνα or Ρουφ και φτάνουν στον σταθμό Βόλος.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Αθήνα προς Βόλος: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 40 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Αθήνα προς Βόλος με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 40 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Ως αποτέλεσμα, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Ωστόσο, παρακαλούμε επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Πόσο ώρα θέλετε για να φτάσετε στην πόλη Βόλος με τρένο

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Βόλος σε 4 hours and 27 minutes, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 6 hours and 50 minutes. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Βόλος είναι στις 05:06, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Αθήνα στις 23:09.