Βρείτε τρένο από Αθήνα προς Ηράκλειο, Αττική

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 26 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 51
Πρώτη αναχώρηση 07:56
Τελευταία αναχώρηση 23:03
απόσταση 9 km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Αθήνα προς Ηράκλειο, Αττική στο virail

Το virail έχει τον μαγικό τρόπο για να βρείτε τα φτηνά εισιτήρια τρένου σας προς Ηράκλειο, Αττική. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και να ορίσετε τα φίλτρα για την αναχώρηση και την τιμή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις διαλέξετε τις καλύτερες επιλογές του ταξιδιού σας με τρένο από Αθήνα προς Ηράκλειο, Αττική, το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για την αγορά.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Αθήνα προς Ηράκλειο, Αττική με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Αθήνα και Ηράκλειο, Αττική.

Τρένα από Αθήνα προς Ηράκλειο, Αττική

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Αθήνα προς Ηράκλειο, Αττική με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Ηράκλειο, Αττική φεύγει στις 07:56, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 23:03. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 26 λεπτά, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Ηράκλειο, Αττική σε 13 λεπτά.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Ηράκλειο, Αττική

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Αθήνα από τον σταθμό Rouf, Athens, Αθήνα and Ρουφ και φτάνουν στον σταθμό Iraklio and Ηράκλειο.

Όταν ταξιδεύετε με τρένο, μην ξεχνάτε ποτέ να έχετε μαζί σας το εισιτήριό σας: φροντίστε να το εκτυπώσετε εκ των προτέρων ή να κατεβάσετε την έκδοση για κινητό, εφόσον επιτρέπεται.

Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Αθήνα προς Ηράκλειο, Αττική

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 51 για να φθάσετε στην πόλη Ηράκλειο, Αττική από την πόλη Αθήνα. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές 35 σε αντίθεση με τα δρομολόγια 16 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Υπάρχουν συνδέσεις τρένων 51 για να φτάσετε στην πόλη Ηράκλειο, Αττική από την πόλη Αθήνα κάθε μέρα. Λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές 35 έναντι καμιάς διαδρομής που έχει τουλάχιστον μία αλλαγή. Έτσι δεν θα χρειαστεί ποτέ να πάρετε άλλο τρένο.