Βρείτε τρένο από Αθήνα προς Ηράκλειο, Αττική

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 23 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 51
Πρώτη αναχώρηση: 05:30
Τελευταία αναχώρηση: 22:03
Απόσταση 9km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Αθήνα προς Ηράκλειο, Αττική στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Αθήνα προς Ηράκλειο, Αττική με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Αθήνα προς Ηράκλειο, Αττική

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Αθήνα και Ηράκλειο, Αττική.

Ποια είναι η φθηνότερη τιμή εισιτηρίων τρένου προς Ηράκλειο, Αττική


Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Αθήνα και Ηράκλειο, Αττική είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Ηράκλειο, Αττική και πού θα φτάσετε

Τα τρένα προς Ηράκλειο, Αττική αναχωρούν από Αθήνα από τον σταθμό Ρουφ, Κηφισσός or Αθήνα και φτάνουν στον σταθμό Ηράκλειο.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Αθήνα προς Ηράκλειο, Αττική

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 50 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Αθήνα προς Ηράκλειο, Αττική με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 15 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 35 που είναι απευθείας γραμμές. Ως αποτέλεσμα, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Ωστόσο, παρακαλούμε επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Πόσο ώρα θέλετε για να φτάσετε στην πόλη Ηράκλειο, Αττική με τρένο

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Ηράκλειο, Αττική σε 22 minutes, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 24 minutes. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Ηράκλειο, Αττική είναι στις 05:02, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Αθήνα στις 22:11.