Βρείτε τρένο από Αίγιο προς Κομοτηνή

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 18 ω 56 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 5
Πρώτη αναχώρηση: 16:00
Τελευταία αναχώρηση: 20:00
Απόσταση 427km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Αίγιο προς Κομοτηνή

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Αίγιο προς Κομοτηνή με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Αίγιο προς Κομοτηνή με τρένο

Για να φτάσετε στην πόλη Κομοτηνή με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Πόσο κοστίζουν τα χαμηλού κόστους εισιτήρια τρένου από Αίγιο προς Κομοτηνή

Τρένα από Αίγιο προς Κομοτηνή


Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Αίγιο και Κομοτηνή, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Κομοτηνή και πού θα φτάσετε

Τα τρένα προς Κομοτηνή μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Αίγιο και να φτάνουν στον σταθμό Κομοτηνή.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Αίγιο προς Κομοτηνή: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 5 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Αίγιο προς Κομοτηνή με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 5 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Αίγιο προς Κομοτηνή;

Το πρώτο τρένο προς την πόλη Κομοτηνή φεύγει στις 16:02, ενώ το τελευταίο στις 20:02. Το ταξίδι διαρκεί 18 hours and 57 minutes κατά μέσον όρο, αλλά με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Κομοτηνή σε 16 hours and 55 minutes.