Βρείτε τρένο από Αθήνα προς Αχαρνές

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 1 ω
Συνδέσεις την ημέρα 133
Πρώτη αναχώρηση: 04:30
Τελευταία αναχώρηση: 21:51
Απόσταση 12km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Αθήνα προς Αχαρνές στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Αθήνα προς Αχαρνές με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Αθήνα προς Αχαρνές με τρένο

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Αθήνα προς Αχαρνές που προσφέρονται από την TrainOSE.

Πόσο κοστίζουν τα χαμηλού κόστους εισιτήρια τρένου από Αθήνα προς Αχαρνές

Τρένα από Αθήνα προς Αχαρνές


Αν υπάρχουν αλλαγές τρένων στο δρομολόγιό σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάντα αρκετό χρόνο για να περπατήσετε από τη μία πλατφόρμα στην άλλη και μην ξεχνάτε ποτέ την πιθανότητα μιας καθυστέρησης που θα μπορούσε να σας κάνει να χάσετε το δεύτερο τρένο.

Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Αθήνα - Αχαρνές

Τα τρένα προς Αχαρνές μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Κηφισσός, Ρουφ or Αθήνα και να φτάνουν στον σταθμό ΣΚΑ or Αχαρνές.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Αθήνα προς Αχαρνές

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 98 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Αθήνα προς Αχαρνές με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 72 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 26 που είναι απευθείας γραμμές. Ως αποτέλεσμα, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Ωστόσο, παρακαλούμε επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Αθήνα προς Αχαρνές με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Το πρώτο τρένο προς την πόλη Αχαρνές φεύγει στις 04:01, ενώ το τελευταίο στις 07:01. Το ταξίδι διαρκεί 1 hour and 6 minutes κατά μέσον όρο, αλλά με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Αχαρνές σε 16 minutes.