• διαδρομή μετάβασης
  • ταξίδι μετ επιστροφής

Βρείτε τρένο από Αθήνα προς Αχαρνές

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Τρένου

Σήμερα

Μέσω Τρένου

Αύριο

Μέσω Τρένου

2 Μέρες

Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Αχαρνές

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Αθήνα προς Αχαρνές στο virail

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Αθήνα προς Αχαρνές. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Αθήνα προς Αχαρνές

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Αθήνα και Αχαρνές.

Λεπτομέρειες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 1 ω
συνδέσεις την ημέρα 95
Πρώτη αναχώρηση 07:46
Τελευταία αναχώρηση 00:51
απόσταση 12 km
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 14 λεπτά
Αθήνα - ΣΚΑ
07:46 - 08:00
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 17 λεπτά
Αθήνα - Αχαρνές
07:46 - 08:03
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 1 ω 4 λεπτά
Ρουφ - ΣΚΑ
07:56 - 09:00
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 1 ω 7 λεπτά
Ρουφ - Αχαρνές
07:56 - 09:03
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 19 λεπτά
Αθήνα - Αχαρνές
08:44 - 09:03
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 16 λεπτά
Αθήνα - ΣΚΑ
08:44 - 09:00
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 1 ω 7 λεπτά
Ρουφ - Αχαρνές
08:56 - 10:03

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Αθήνα προς Αχαρνές

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Αχαρνές σε 8 λεπτά, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 1 ω. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Αχαρνές είναι στις 07:46, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Αθήνα στις 00:51.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Αθήνα και Αχαρνές

Τα τρένα προς Αχαρνές αναχωρούν από Αθήνα από τον σταθμό Kifissos, Athens, Αθήνα and Ρουφ και φτάνουν στον σταθμό SKA (Rail center of Acharnes), Acharnes, ΣΚΑ and Αχαρνές.

Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Αθήνα προς Αχαρνές: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Αν επιθυμείτε να πάτε από Αθήνα προς Αχαρνές με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 95. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές 24 είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 71 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Αχαρνές την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 95 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Αθήνα προς Αχαρνές με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 71 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 24 που είναι απευθείας γραμμές. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Σταθμοί αναχώρησης

Kifissos
Athens
Αθήνα
Ρουφ

Σταθμοί προορισμού

SKA (Rail center of Acharnes)
Acharnes
ΣΚΑ
Αχαρνές
Logo

Σχετικά με εμάς