• Απλή μετάβαση
  • Μετ' επιστροφής

Aναζήτηση καταλύματος

Βρείτε τρένο από Αθήνα προς Αχαρνές

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Τρένου

Σήμερα

Μέσω Τρένου

Αύριο

Μέσω Τρένου

2 Μέρες

Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Αχαρνές

Χρησιμοποιήστε τη Virail για να βρείτε τον καλύτερο τρόπο να ταξιδέψετε από Αθήνα προς Αχαρνές

Ξέρετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από Αθήνα προς Αχαρνές; Όχι; Μην ανησυχείτε, η Virail ξέρει. Η μηχανή αναζήτησής μας χρησιμοποιεί δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών για να σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια για τις επιλεγμένες ημερομηνίες ταξιδιού σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Φιλτράρετε τα αποτέλεσματά σας για να ταιριάζουν με τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις: αποφασίστε αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, απευθείας ή με συνδέσεις και επιλέξτε την ώρα που προτιμάτε να ταξιδέψετε. Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις πληροφορίες και βρείτε την επιλογή μετακίνησης που είναι η σωστή για εσάς. Αφού επιλέξετε το ιδανικό σας ταξίδι, η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας της επιλογής σας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Η Virail μπορεί να σας βοηθήσει σήμερα να ζήσετε το όνειρό σας.

Αθήνα προς το Αχαρνές μέσω τρένου

Διάρκεια ταξιδιού 1 ω
συνδέσεις την ημέρα 96
Πρώτη αναχώρηση 07:46
Τελευταία αναχώρηση 00:51
απόσταση 12 km

Σύνοψη Διαδρομής με train

συνδέσεις
96
Transportistas
1
Ελάχιστη τιμή
-
Μέγιστη τιμή
-
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 14 λεπτά
Αθήνα - ΣΚΑ
07:46 - 08:00
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 17 λεπτά
Αθήνα - Αχαρνές
07:46 - 08:03
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 1 ω 4 λεπτά
Ρουφ - ΣΚΑ
07:56 - 09:00
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 1 ω 7 λεπτά
Ρουφ - Αχαρνές
07:56 - 09:03
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 19 λεπτά
Αθήνα - Αχαρνές
08:44 - 09:03
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 16 λεπτά
Αθήνα - ΣΚΑ
08:44 - 09:00
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 1 ω 7 λεπτά
Ρουφ - Αχαρνές
08:56 - 10:03

Πόση ώρα διαρκεί το ταξίδι με το τρένο από Αθήνα προς Αχαρνές;

Για να πάτε από Αθήνα προς Αχαρνές πιο γρήγορα, σκεφτείτε ότι μπορείτε να αναζητήσετε μια υπηρεσία express που κάνει λιγότερες στάσεις κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Αντίθετα, ένα δρομολόγιο με σύνδεση μπορεί, σε ορισμένες περιπτώσεις, να είναι πιο γρήγορο από μια απευθείας διαδρομή. Οι γρηγορότερες διαδρομές μεταξύ Αθήνα και Αχαρνές θα ολοκληρώσουν το ταξίδι σε 8 λεπτά. Κατά μέσο όρο, θα χρειαστεί περίπου 1 ω για να ταξιδέψετε το 12 km μεταξύ Αθήνα και Αχαρνές.

Πότε υπάρχουν αναχωρήσεις από Αθήνα προς Αχαρνές;

Το πρώτο δρομολόγιο της ημέρας αναχωρεί από Αθήνα στις 07:46. Αν προτιμάτε να ταξιδέψετε πιο αργά μέσα στη μέρα, η τελευταία αναχώρηση είναι στις 00:51. Μην ξεχνάτε, αυτές είναι οι γενικές ώρες δρομολογίων μεταξύ Αθήνα και Αχαρνές. Ωστόσο, είναι σχετικά ευμετάβλητες καθώς μπορεί να επηρεαστούν από τοπικές εορτές ή αργίες, εποχές μεγάλης κίνησης ή άλλους παράγοντες. Μην ξεχνάτε να ελέγχετε πάντα τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας εκ των προτέρων για να είστε σίγουροι.

Ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω στη διαδρομή από Αθήνα προς Αχαρνές;

Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε πολλές επιλογές όταν ταξιδεύετε μεταξύ Αθήνα και Αχαρνές. Μπορείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας σε Αθήνα σε σταθμούς όπως Kifissos, Athens, Αθήνα, Ρουφ and Κηφισσός. Αυτοί συνδέονται με σταθμούς όπως SKA (Rail center of Acharnes), Acharnes, ΣΚΑ and Αχαρνές σε Αχαρνές. Ίσως να μην υπάρχει απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των σταθμών στις δύο περιοχές. Κάποιες εταιρείες εξυπηρετούν μόνο ορισμένους σταθμούς και ίσως χρειαστεί να μεταβείτε μετά από την άφιξή σας από τον έναν σταθμό στον άλλον στην ίδια πόλη για να φτάσετε στον τελικό σας προορισμό. Η Virail θα σας εμφανίσει τα απευθείας δρομολόγια αλλά και τα δρομολόγια με σύνδεση τα οποία μπορείτε να πάρετε για να πάτε από Αθήνα προς Αχαρνές.

Πόσες διαδρομές υπάρχουν καθημερινά από Αθήνα προς Αχαρνές;

Ο ακριβής αριθμός διαδρομών από Αθήνα προς Αχαρνές μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Κάποιες υπηρεσίες μπορεί να λειτουργούν μόνο ορισμένες μέρες της εβδομάδας, ενώ άλλες μπορεί να είναι εποχικές. Γενικά, κατά μέσο όρο υπάρχουν 96 αναχωρήσεις κάθε μέρα. Αυτές λειτουργούν από έναν μεγάλο αριθμό διαφορετικών εταιρειών, όπως TrainOSE. Τις ημέρες με ιδιαίτερα μεγάλη κίνηση μπορεί να υπάρξουν έως 100 αναχωρήσεις. Συνήθως αναμένεται να υπάρξουν περισσότερες συνδέσεις τις εργάσιμες ημέρες. Πολλές εταιρείες πραγματοποιούν λιγότερες διαδρομές τα σαββατοκύριακα ή στις επίσημες αργίες. Ως ταξιδιώτης, ίσως προτιμάτε να πάρετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Αθήνα προς Αχαρνές. Ωστόσο, θα βρείτε περισσότερες επιλογές διαθέσιμες για εσάς αν είστε πρόθυμος να επιλέξετε ένα δρομολόγιο με σύνδεση. Αυτά ταξιδεύουν μέσω μίας ή περισσότερων πόλεων και θα πρέπει να αλλάξετε κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Δεν νιώθουν όλοι οι επιβάτες άνετα με τις πολλαπλές συνδέσεις, αλλά αν εσείς δεν έχετε πρόβλημα, τότε θα απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία όταν κάνετε την κράτησή σας. Ο ακριβής αριθμός καθημερινών αναχωρήσεων από Αθήνα προς Αχαρνές διαφέρει, αλλά γενικά, μπορείτε να περιμένετε να βρείτε 26 απευθείας συνδέσεις χωρίς αλλαγές με αναχώρηση κάθε μέρα. Οι επιβάτες που νιώθουν άνετα με τα μη απευθείας δρομολόγια, θα βρουν κατά μέσο όρο 70 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές.