Βρείτε τρένο από Αθήνα προς Ξάνθη

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 16 ω 6 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 36
Πρώτη αναχώρηση: 04:56
Τελευταία αναχώρηση: 23:50
Απόσταση 365km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Αθήνα προς Ξάνθη στο virail

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Αθήνα προς Ξάνθη. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Αθήνα προς Ξάνθη με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Αθήνα και Ξάνθη.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια τρένων από Αθήνα προς Ξάνθη

Τρένα από Αθήνα προς Ξάνθη


Αν υπάρχουν αλλαγές τρένων στο δρομολόγιό σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάντα αρκετό χρόνο για να περπατήσετε από τη μία πλατφόρμα στην άλλη και μην ξεχνάτε ποτέ την πιθανότητα μιας καθυστέρησης που θα μπορούσε να σας κάνει να χάσετε το δεύτερο τρένο.

Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Ξάνθη και πού θα φτάσετε

Τα τρένα προς Ξάνθη μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Αθήνα or Ρουφ και να φτάνουν στον σταθμό Ξάνθη.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Αθήνα προς Ξάνθη

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 19 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Αθήνα προς Ξάνθη με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 19 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Ως αποτέλεσμα, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Ωστόσο, παρακαλούμε επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Αθήνα προς Ξάνθη με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Ξάνθη σε 12 hours and 58 minutes, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 16 hours and 21 minutes. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Ξάνθη είναι στις 04:11, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Αθήνα στις 23:11.