Βρείτε τρένο από Οινόη προς Θεσσαλονίκη

Ξεκίνα από
39,50 €
Ανακαλύπτω

Οι εταίροι μας

Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε και να συγκρίνετε εισιτήρια για τρένα, λεωφορεία, carpools και αεροπλάνα. Συνεργαζόμαστε με περισσότερους από 100 εταίρους για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές στην αγορά.

references references references references references references references references

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Σήμερα

Από 39,50 €

Αύριο

Από 39,50 €

2 Μέρες

Από 39,50 €

Μεταβείτε από Οινόη προς Θεσσαλονίκη με τη Virail

Σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Οινόη προς Θεσσαλονίκη; Κάποιες φορές είναι δύσκολο να βρείτε από πού να ξεκινήσετε - αλλά για αυτόν τον λόγο υπάρχει η Virail. Η ισχυρή μηχανή αναζήτησής μας θα εξερευνήσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές για το ταξίδι σας, ψάχνοντας ανάμεσα σε περισσότερες από 2.000 ταξιδιωτικές εταιρείες σε όλον τον κόσμο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Αμέσως θα σας δείξουμε μια λεπτομερή λίστα πιθανών διαδρομών με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αποφασίσετε. Επιλέξτε λεωφορεία, τρένα και πολλά άλλα, με αλλαγή ή απευθείας, απλής μετάβασης ή με επιστροφή - κάντε την επιλογή που προτιμάτε. Έπειτα από την προβολή των αποτελεσμάτων, επιλέξτε αυτό που προτιμάτε και η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Κάνουμε τη δύσκολη δουλειά για εσάς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ταξίδι σας.

Πόσο κοστίζει για να πάω από Οινόη προς Θεσσαλονίκη με τρένο;

Κατά μέσο όρο, ένα εισιτήριο με το τρένο από Οινόη προς Θεσσαλονίκη θα σας κοστίσει 37,65 €. Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν διαθέσιμες φθηνότερες εναλλακτικές. Η Virail θα σας εμφανίσει τις χαμηλότερες διαθέσιμες τιμές για τις επιλεγμένες ημερομηνίες του ταξιδιού σας, οι οποίες μπορεί να φτάνουν και μέχρι 33,60 €. Αν δεν θέλετε να ξεπεράσετε τον προϋπολογισμό σας, υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να αναζητήσετε χαμηλότερες τιμές εισιτηρίων. Για παράδειγμα, αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες για το ταξίδι σας, ίσως βρείτε ότι κάποιες ημέρες της εβδομάδας τα εισιτήρια είναι πιο φθηνά από άλλες. Τα ταξίδια στις εποχές με μεγάλη κίνηση συνήθως κοστίζουν περισσότερο, οπότε αποφύγετέ τες αν θέλετε να ξοδέψετε λιγότερα χρήματα. Κάποιες φορές ακόμα και η ώρα της ημέρας μπορεί να επηρεάσει την τιμή των εισιτηρίων. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε ένα μη απευθείας δρομολόγιο, που ίσως να είναι πιο φθηνό από ένα απευθείας. Συχνά τα φθηνότερα εισιτήρια τα βρίσκετε αν κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγές στα πιο φθηνά εισιτήρια.Σύνοψη ταξιδιού με Τρένου

Το ταξίδι από Οινόη έως Θεσσαλονίκη με Train είναι 265 km και διαρκεί 3 ω 24 λεπτά. Υπάρχουν 7 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 10:10 και την τελευταία στο 20:10. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Οινόη σε Θεσσαλονίκη με Train για μόλις 33,60 € ή έως και 55 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 39,50 €.

Καλύτερη τιμή 33,60 €
Διάρκεια Ταξιδίου 3 ω 25 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 7
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 33,60 €
Υψηλότερη Τιμή 45 €
Πρώτη Αναχώρηση 10:10
Τελευταία Αναχώρηση 20:10
Απόσταση 265 km
Αναχώρηση Οινόη
Άφιξη Θεσσαλονίκη
Transportistas TrainOSE, Trainoset

Τρένου Εισιτήρια από Οινόη έως Θεσσαλονίκη

  Jan 28
  39.5
  11°
  Jan 29
  39.5
  10°
  Jan 30
  39.5
  10°
  Jan 31
  39.5
  10°
  Feb 01
  39.5
  Feb 02
  39.5
  Feb 03
  39.5
  11°
  Feb 04
  37.5
  Feb 05
  39.5
  Feb 06
  Περισσότερα
  10°
  Feb 07
  Περισσότερα
  Feb 08
  37.5
  Feb 09
  35.6
  12°
  Feb 10
  35.6
  13°
  Feb 11
  37.5
  14°
Departure date
Saturday,Jan 28 2023
11°

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια

 
Jan 28
Saturday
11°
39,50 €
Jan 29
Sunday
10°
39,50 €
Jan 30
Monday
10°
39,50 €
Jan 31
Tuesday
10°
39,50 €
Feb 01
Wednesday
39,50 €
Feb 02
Thursday
39,50 €
Feb 03
Friday
11°
39,50 €

Καλύτερη ώρα για κράτηση Οινόη - Θεσσαλονίκη Ταξίδι

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα

Οινόη έως Θεσσαλονίκη Εκπομπές Co2 κατά Τρένου

Ecology
Πτήση
75.525kg
Τρένου
3.71kg
Λεωφορείο
18.02kg
Αυτοκίνητο
12.985kg

Χρησιμοποιούμε αυτά τα σχόλια για να βελτιώσουμε τα προϊόντα μας

Διαμονή που μπορεί να σας αρέσει σε Θεσσαλονίκη

Μη διαθέσιμο

Δεν βρέθηκε κατάλυμα σε επιλεγμένη τοποθεσία για σήμερα.

Συχνές Ερωτήσεις

Πόση ώρα θα χρειαστεί για να πάω από Οινόη προς Θεσσαλονίκη με το τρένο;

Για να πάτε από Οινόη προς Θεσσαλονίκη πιο γρήγορα, σκεφτείτε ότι μπορείτε να αναζητήσετε μια υπηρεσία express που κάνει λιγότερες στάσεις κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Αντίθετα, ένα δρομολόγιο με σύνδεση μπορεί, σε ορισμένες περιπτώσεις, να είναι πιο γρήγορο από μια απευθείας διαδρομή. Οι γρηγορότερες διαδρομές μεταξύ Οινόη και Θεσσαλονίκη θα ολοκληρώσουν το ταξίδι σε 1 ω 25 λεπτά. Κατά μέσο όρο, θα χρειαστεί περίπου 3 ω 24 λεπτά για να ταξιδέψετε το 265 km μεταξύ Οινόη και Θεσσαλονίκη.

Τι ώρα είναι οι αναχωρήσεις από Οινόη προς Θεσσαλονίκη;

Το πρώτο δρομολόγιο της ημέρας αναχωρεί από Οινόη στις 10:10. Αν προτιμάτε να ταξιδέψετε πιο αργά μέσα στη μέρα, η τελευταία αναχώρηση είναι στις 20:10. Μην ξεχνάτε, αυτές είναι οι γενικές ώρες δρομολογίων μεταξύ Οινόη και Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, είναι σχετικά ευμετάβλητες καθώς μπορεί να επηρεαστούν από τοπικές εορτές ή αργίες, εποχές μεγάλης κίνησης ή άλλους παράγοντες. Μην ξεχνάτε να ελέγχετε πάντα τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας εκ των προτέρων για να είστε σίγουροι.

Ποιοι σταθμοί χρησιμοποιούνται στο ταξίδι από Οινόη για Θεσσαλονίκη;

Θα μπορέσετε να φύγετε από Οινόη χρησιμοποιώντας σταθμούς όπως Oinoi Train Station and Οινόη. Αυτοί σας συνδέουν με σταθμούς όπως Thessaloniki Train station and Θεσσαλονίκη σε Θεσσαλονίκη. Κάντε προσεκτικό έλεγχο πριν από την κράτησή σας. Κάποιοι ή όλοι αυτοί οι σταθμοί θα εμφανιστούν στη διαδρομή σας ανάλογα με την ταξιδιωτική εταιρεία που χρησιμοποιείτε για το ταξίδι σας. Ελέγξτε προσεκτικά τη διαδρομή που ακολουθεί η ταξιδιωτική εταιρεία που έχετε επιλέξει, για να δείτε αν περνάει από κάποιον σταθμό που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Για την εξυπηρέτησή σας, ίσως χρειαστεί να μετακινηθείτε μεταξύ δύο σταθμών στο Οινόη ή στο Θεσσαλονίκη ενώ ταξιδεύετε.

Πόσες διαδρομές υπάρχουν καθημερινά από Οινόη προς Θεσσαλονίκη;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Οινόη προς Θεσσαλονίκη, μπορείτε να ταξιδέψετε με εταιρείες όπως TrainOSE and Trainoset. Μπορείτε να βρείτε έναν μέγιστο αριθμό 10 αναχωρήσεων την ημέρα. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 7 αναχωρήσεις την ημέρα. Κάντε κράτηση αρκετό καιρό πριν από το ταξίδι σας για να εξασφαλίσετε ότι όλα θα είναι όπως τα έχετε προγραμματίσει και θα αναχωρήσετε την ώρα που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Όταν ταξιδεύετε, μπορείτε να ψάξετε για απευθείας διαδρομές ή άλλα δρομολόγια που προσφέρουν συνδέσεις και αλλαγές. Κατά μέσο όρο υπάρχουν 7 απευθείας διαδρομές μεταξύ Οινόη και Θεσσαλονίκη. Αν δεν σας πειράζει να πραγματοποιήσετε αλλαγή κατά τη διαδρομή, μπορείτε να βρείτε περισσότερες διαθέσιμες επιλογές. Υπάρχουν συνήθως 0 διαδρομές με τουλάχιστον μία αλλαγή. Οι αριθμοί αυτοί μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την περίοδο του έτους και την ημέρα της εβδομάδας. Κάποιοι επιβάτες προτιμούν τα απευθείας δρομολόγια, ειδικά αν έχουν βαριές αποσκευές ή ανησυχούν μήπως χάσουν μια σύνδεση. Άλλοι απολαμβάνουν την ευελιξία που τους προσφέρουν οι διαδρομές με σύνδεση. Όποια αν είναι η προτίμησή σας, η Virail μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τις σωστές επιλογές που θα καλύπτουν τις ανάγκες σας.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Logo
authentication

Συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό

Συνδεθείτε στο Virail και λάβετε αποκλειστικές ταξιδιωτικές προσφορές