Βρείτε τρένο από Οινόη προς Βόλος

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 4 ω 7 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 5
Πρώτη αναχώρηση: 00:47
Τελευταία αναχώρηση: 17:06
Απόσταση 129km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Οινόη προς Βόλος

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Οινόη προς Βόλος. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Οινόη προς Βόλος με τρένο

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Οινόη προς Βόλος που προσφέρονται από την TrainOSE.

Ποια είναι η φθηνότερη τιμή εισιτηρίων τρένου προς Βόλος

Τρένα από Οινόη προς Βόλος


Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Οινόη και Βόλος είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Βόλος και πού θα φτάσετε

Τα τρένα προς Βόλος μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Οινόη και να φτάνουν στον σταθμό Βόλος.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Οινόη προς Βόλος με τρένο

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 3 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Οινόη προς Βόλος με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 3 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πότε φεύγουν τα τρένα για Βόλος και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Βόλος φεύγει στις 00:07, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 17:07. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 4 hours and 13 minutes, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Βόλος σε 4 hours.