Βρείτε τρένο από Δράμα προς Χαλκίδα

Ξεκίνα από
Ανακαλύπτω

Δράμα σε Χαλκίδα από τρένου

Το ταξίδι από Δράμα έως Χαλκίδα με τρένου είναι 302,6 km και διαρκεί 9 ω 55 λεπτά. Υπάρχουν 1 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 07:15 και την τελευταία στο 07:15. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Δράμα σε Χαλκίδα με τρένου για μόλις ή έως και . Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι .

Διάρκεια Ταξιδίου 9 ω 55 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 1
Πρώτη Αναχώρηση 07:15
Τελευταία Αναχώρηση 07:15
Απόσταση 302,6 km
Αναχώρηση Δράμα
Άφιξη Χαλκίδα
Transportistas Hellenic

Τρένου Εισιτήρια από Δράμα έως Χαλκίδα

  Sep 30
  Περισσότερα
  26°
  Oct 01
  Περισσότερα
  27°
  Oct 02
  Περισσότερα
  25°
  Oct 03
  Περισσότερα
  24°
  Oct 04
  Περισσότερα
  25°
  Oct 05
  Περισσότερα
  25°
  Oct 06
  Περισσότερα
  21°
  Oct 07
  Περισσότερα
  22°
  Oct 08
  Περισσότερα
  20°
  Oct 09
  Περισσότερα
  16°
  Oct 10
  Περισσότερα
  19°
  Oct 11
  Περισσότερα
  18°
  Oct 12
  Περισσότερα
  20°
  Oct 13
  Περισσότερα
  22°
  Oct 14
  Περισσότερα
  24°
Departure date
Saturday,Sep 30 2023
26°

Το ταξίδι σας από Δράμα προς Χαλκίδα με τη Virail

Σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Δράμα προς Χαλκίδα; Κάποιες φορές είναι δύσκολο να βρείτε από πού να ξεκινήσετε - αλλά για αυτόν τον λόγο υπάρχει η Virail. Η ισχυρή μηχανή αναζήτησής μας θα εξερευνήσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές για το ταξίδι σας, ψάχνοντας ανάμεσα σε περισσότερες από 2.000 ταξιδιωτικές εταιρείες σε όλον τον κόσμο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Αμέσως θα σας δείξουμε μια λεπτομερή λίστα πιθανών διαδρομών με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αποφασίσετε. Επιλέξτε λεωφορεία, τρένα και πολλά άλλα, με αλλαγή ή απευθείας, απλής μετάβασης ή με επιστροφή - κάντε την επιλογή που προτιμάτε. Έπειτα από την προβολή των αποτελεσμάτων, επιλέξτε αυτό που προτιμάτε και η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Κάνουμε τη δύσκολη δουλειά για εσάς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ταξίδι σας.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφής Απόκρυψη πληρους περιγραφής
Φτηνά εισιτήρια από Δράμα έως Χαλκίδα
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Δράμα έως Χαλκίδα.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Δράμα έως Χαλκίδα, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Δράμα στο Χαλκίδα.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Δράμα έως Χαλκίδα

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου Δράμα - Χαλκίδα μπορούν να βρεθούν με 15€ αν είστε τυχεροί ή 24€ κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 37€.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Χαλκίδα με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Χαλκίδα με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Η Ελληνική Εταιρεία Σιδηροδρόμων, γνωστή και ως TrainOSE, είναι η εθνική σιδηροδρομική εταιρεία της Ελλάδας. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2005 ως θυγατρική του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ), και είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία επιβατικών αμαξοστοιχιών σε όλη τη χώρα. Η TrainOSE λειτουργεί ένα δίκτυο σιδηροδρομικών γραμμών άνω των 2.500 km, που συνδέουν μεγάλες πόλεις και κωμοπόλεις της Ελλάδας. Η εταιρεία προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των τρένων υψηλής ταχύτητας, των υπεραστικών τρένων, των περιφερειακών τρένων και των προαστιακών τρένων.

Υπηρεσίες εν πλω Hellenic από Δράμα έως Χαλκίδα
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Δράμα έως Χαλκίδα κατά τρένου.
Εγκαταστάσεις Hellenic
Ήσυχη ζώνη
WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο

Δράμα έως Χαλκίδα Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
3.4kg
Λεωφορείο
22.3kg
Πτήση
892.5kg
Αυτοκίνητο
86.1kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Δράμα έως Χαλκίδα με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Δράμα και Χαλκίδα είναι 3.4kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Δράμα και Χαλκίδα; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Δράμα και Χαλκίδα θα εξοικονομήσετε 889.1kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 18.9kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 82.7kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Δράμα και Χαλκίδα από τρένου;
Δράμα έως Χαλκίδα είναι 302,6 km.
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Δράμα και Χαλκίδα;
Το Δράμα έως το Χαλκίδα είναι κατά μέσο όρο 9 ω 55 λεπτά. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 9 ω 55 λεπτά.
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Δράμα έως Χαλκίδα;
Το Δράμα έως το Χαλκίδα καλύπτεται από τελεστές 1. Μπορείτε να βρείτε στο Virail Hellenic που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Δράμα σε Χαλκίδα;
Δράμα έως Χαλκίδα έχει 1 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Δράμα έως Χαλκίδα;
Το παλαιότερο τρένου από Δράμα έως Χαλκίδα αναχωρεί στο 07:15. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Δράμα έως Χαλκίδα;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Δράμα έως Χαλκίδα αναχωρεί στο 07:15. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Ποιους σταθμούς μπορώ να πάω από το Δράμα στο Χαλκίδα;
Υπάρχουν σταθμοί 1 που μπορείτε να αναχωρήσετε από το Δράμα για να μεταβείτε στο Χαλκίδα. Μπορείτε να πάτε από Δράμα και μπορείτε να φτάσετε στο Χαλκίδα.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Δράμα έως Χαλκίδα από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Δράμα και Χαλκίδα είναι 9 ω 55 λεπτά.
Υπάρχει απευθείας τρένου από Δράμα έως Χαλκίδα;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Δράμα και Χαλκίδα.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Δράμα έως Χαλκίδα από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Δράμα στο Χαλκίδα δημιουργεί εκπομπές CO2 3.4kg.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Μεταβείτε τοπικά από το Δράμα

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Δράμα

Διεθνή δρομολόγια από Δράμα και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Δράμα

Κύριες διαδρομές προς Χαλκίδα

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές