Βρείτε τρένο από Μεταμόρφωση προς Χαλκίδα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 1 ω 54 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 16
Πρώτη αναχώρηση 09:38
Τελευταία αναχώρηση 23:38
απόσταση 46 km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Μεταμόρφωση προς Χαλκίδα

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Μεταμόρφωση προς Χαλκίδα

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Μεταμόρφωση και Χαλκίδα.

Τρένα από Μεταμόρφωση προς Χαλκίδα

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Μεταμόρφωση προς Χαλκίδα

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 1 ω 54 λεπτά, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Χαλκίδα σε 1 ω 31 λεπτά. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Μεταμόρφωση στις 09:38, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 23:38.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Μεταμόρφωση προς Χαλκίδα

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Χαλκίδα από τον σταθμό Μεταμόρφωση, το οποίο φτάνει στον σταθμό Χαλκίδα.

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Μεταμόρφωση προς Χαλκίδα

Αν επιθυμείτε να πάτε από Μεταμόρφωση προς Χαλκίδα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 16. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 16 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Μεταμόρφωση προς Χαλκίδα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 16 κάθε μέρα.Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν δρομολόγια 16 με τουλάχιστον μία αλλαγή έναντι καμιάς των άμεσων γραμμών. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να πάρετε ένα άλλο τρένο.