Βρείτε τρένο από Δράμα προς Θεσσαλονίκη

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 4 ω 2 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση 12:10
Τελευταία αναχώρηση 12:10
απόσταση 117 km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Δράμα προς Θεσσαλονίκη

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Δράμα προς Θεσσαλονίκη με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Δράμα και Θεσσαλονίκη.

Τρένα από Δράμα προς Θεσσαλονίκη

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Δράμα προς Θεσσαλονίκη

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 4 ω 2 λεπτά, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Θεσσαλονίκη σε 4 ω 2 λεπτά. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Δράμα στις 12:10, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 12:10.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Δράμα - Θεσσαλονίκη

Τα τρένα προς Θεσσαλονίκη θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Drama και θα αφιχθούν στον σταθμό Thessaloniki.

Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Δράμα και Θεσσαλονίκη είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Δράμα προς Θεσσαλονίκη: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Αν επιθυμείτε να πάτε από Δράμα προς Θεσσαλονίκη με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 2. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές 2 είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 0 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Υπάρχουν συνδέσεις τρένων 2 για να φτάσετε στην πόλη Θεσσαλονίκη από την πόλη Δράμα κάθε μέρα. Λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές 2 έναντι καμιάς διαδρομής που έχει τουλάχιστον μία αλλαγή. Έτσι δεν θα χρειαστεί ποτέ να πάρετε άλλο τρένο.