Βρείτε τρένο από Νέοι Πόροι προς Βόλος

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 2 ω 26 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 3
Πρώτη αναχώρηση 09:46
Τελευταία αναχώρηση 18:40
απόσταση 73 km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Νέοι Πόροι προς Βόλος στο virail

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Νέοι Πόροι προς Βόλος

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Νέοι Πόροι και Βόλος.

Τιμή εισιτηρίου - κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Τρένα από Νέοι Πόροι προς Βόλος

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Νέοι Πόροι προς Βόλος και πότε φεύγουν τα τρένα

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 2 ω 29 λεπτά, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Βόλος σε 1 ω 24 λεπτά. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Νέοι Πόροι στις 09:46, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 18:40.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Νέοι Πόροι και Βόλος

Τα τρένα προς Βόλος αναχωρούν από Νέοι Πόροι από τον σταθμό Νέοι Πόροι και φτάνουν στον σταθμό Βόλος.

Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Νέοι Πόροι προς Βόλος με τρένο

Αν επιθυμείτε να πάτε από Νέοι Πόροι προς Βόλος με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 5. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 5 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Βόλος την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Νέοι Πόροι προς Βόλος με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 5 κάθε μέρα.Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν δρομολόγια 5 με τουλάχιστον μία αλλαγή έναντι καμιάς των άμεσων γραμμών. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να πάρετε ένα άλλο τρένο.