Βρείτε τρένο από Νέοι Πόροι προς Θεσσαλονίκη

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 1 ω 9 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 5
Πρώτη αναχώρηση 06:03
Τελευταία αναχώρηση 18:57
απόσταση 78 km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Νέοι Πόροι προς Θεσσαλονίκη στο virail

Το virail έχει τον μαγικό τρόπο για να βρείτε τα φτηνά εισιτήρια τρένου σας προς Θεσσαλονίκη. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και να ορίσετε τα φίλτρα για την αναχώρηση και την τιμή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις διαλέξετε τις καλύτερες επιλογές του ταξιδιού σας με τρένο από Νέοι Πόροι προς Θεσσαλονίκη, το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για την αγορά.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Νέοι Πόροι προς Θεσσαλονίκη με τρένο

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Νέοι Πόροι προς Θεσσαλονίκη που προσφέρονται από την TrainOSE.

Τρένα από Νέοι Πόροι προς Θεσσαλονίκη

Πόσο ώρα θέλετε για να φτάσετε στην πόλη Θεσσαλονίκη με τρένο

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Θεσσαλονίκη φεύγει στις 06:03, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 18:57. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 1 ω 9 λεπτά, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Θεσσαλονίκη σε 1 ω 9 λεπτά.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Νέοι Πόροι προς Θεσσαλονίκη

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Θεσσαλονίκη από τον σταθμό Νέοι Πόροι and Neoi Poroi, το οποίο φτάνει στον σταθμό Θεσσαλονίκη and Thessaloniki.

Μερικές φορές μπορεί να βρείτε φθηνότερες λύσεις, εξετάζοντας περιορισμένες προσφορές ή προγράμματα πιστότητας που διατίθενται στους ιστοτόπους των εταιρειών.

Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Νέοι Πόροι προς Θεσσαλονίκη με τρένο

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 5 για να φθάσετε στην πόλη Θεσσαλονίκη από την πόλη Νέοι Πόροι. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές 5 σε αντίθεση με τα δρομολόγια 0 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Θεσσαλονίκη την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Υπάρχουν συνδέσεις τρένων 5 για να φτάσετε στην πόλη Θεσσαλονίκη από την πόλη Νέοι Πόροι κάθε μέρα. Λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές 5 έναντι καμιάς διαδρομής που έχει τουλάχιστον μία αλλαγή. Έτσι δεν θα χρειαστεί ποτέ να πάρετε άλλο τρένο.