• Απλή μετάβαση
  • Μετ' επιστροφής

Aναζήτηση καταλύματος

Βρείτε τρένο από Νέοι Πόροι προς Κομοτηνή

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Τρένου

Σήμερα

Μέσω Τρένου

Αύριο

Μέσω Τρένου

2 Μέρες

Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Κομοτηνή

Ταξιδέψτε εύκολα και γρήγορα από Νέοι Πόροι προς Κομοτηνή με τη Virail

Ξέρετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από Νέοι Πόροι προς Κομοτηνή; Όχι; Μην ανησυχείτε, η Virail ξέρει. Η μηχανή αναζήτησής μας χρησιμοποιεί δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών για να σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια για τις επιλεγμένες ημερομηνίες ταξιδιού σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Φιλτράρετε τα αποτέλεσματά σας για να ταιριάζουν με τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις: αποφασίστε αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, απευθείας ή με συνδέσεις και επιλέξτε την ώρα που προτιμάτε να ταξιδέψετε. Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις πληροφορίες και βρείτε την επιλογή μετακίνησης που είναι η σωστή για εσάς. Αφού επιλέξετε το ιδανικό σας ταξίδι, η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας της επιλογής σας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Η Virail μπορεί να σας βοηθήσει σήμερα να ζήσετε το όνειρό σας.

Νέοι Πόροι προς το Κομοτηνή μέσω τρένου

απόσταση 265 km

Σύνοψη Διαδρομής με Τρένο

συνδέσεις
-
Transportistas
-
Ελάχιστη τιμή
-
Μέγιστη τιμή
-

Νέοι Πόροι - Κομοτηνή

Μηνιαία

Οι καλύτερες τιμές για το μήνα

TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 14 ω 59 λεπτά
Νέοι Πόροι - Κομοτηνή
09:25 - 00:24
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 13 ω 36 λεπτά
Νέοι Πόροι - Κομοτηνή
10:48 - 00:24
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 12 ω 32 λεπτά
Νέοι Πόροι - Κομοτηνή
11:52 - 00:24
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 11 ω 17 λεπτά
Νέοι Πόροι - Κομοτηνή
13:07 - 00:24
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 10 ω 16 λεπτά
Νέοι Πόροι - Κομοτηνή
14:08 - 00:24
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 8 ω 7 λεπτά
Νέοι Πόροι - Κομοτηνή
16:17 - 00:24

Πόση ώρα θα μου πάρει να ταξιδέψω με τρένο από Νέοι Πόροι προς Κομοτηνή;

Το ταξίδι με τρένο μεταξύ Νέοι Πόροι και Κομοτηνή διαρκεί περίπου 266 km. Θα χρειαστείτε περίπου για να ολοκληρώσετε αυτή τη διαδρομή. Αυτός ο κατά προσέγγιση αριθμός δεν λαμβάνει υπόψη τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν στο δρομολόγιό σας σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Αν σχεδιάζετε να κάνετε μια σύνδεση ή έχετε πολύ αυστηρό χρονοδιάγραμμα, δώστε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο.

Τι ώρα είναι οι αναχωρήσεις από Νέοι Πόροι προς Κομοτηνή;

Το πρώτο δρομολόγιο το βράδυ αναχωρεί από Νέοι Πόροι στις . Αν προτιμάτε να ταξιδέψετε πιο αργά το βράδυ, το τελευταίο δρομολόγιο αναχωρεί στις . Μην ξεχνάτε, αυτές είναι οι γενικές ώρες δρομολογίων μεταξύ Νέοι Πόροι και Κομοτηνή. Ωστόσο, είναι σχετικά ευμετάβλητες καθώς μπορεί να επηρεαστούν από τοπικές εορτές ή αργίες, εποχές μεγάλης κίνησης ή άλλους παράγοντες. Μην ξεχνάτε να ελέγχετε πάντα τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας εκ των προτέρων για να είστε σίγουροι.

Ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω στη διαδρομή από Νέοι Πόροι προς Κομοτηνή;

Μπορείτε να αναχωρήσετε από Νέοι Πόροι από σταθμούς όπως Νέοι Πόροι. Στο τέλος του ταξιδιού θα μπορέσετε να φθάσετε Κομοτηνή στους ακόλουθους σταθμούς: Κομοτηνή. Κάποιοι από αυτούς τους σταθμούς ίσως να εξυπηρετούνται από συγκεκριμένες ταξιδιωτικές εταιρείες. Για αυτόν τον λόγο ίσως να μην υπάρχει απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των σταθμών σε Νέοι Πόροι και Κομοτηνή. Σχεδιάστε προσεκτικά το ταξίδι σας, καθώς ίσως χρειαστεί να κάνετε άλλη μία αλλαγή πριν από την αναχώρηση ή μετά την άφιξη.

Πόσες φορές την ημέρα πραγματοποιούνται διαδρομές από Νέοι Πόροι προς Κομοτηνή;

Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Νέοι Πόροι προς Κομοτηνή. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.