Βρείτε τρένο από Χαλκίδα προς Βόλος

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 7 ω 58 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 7
Πρώτη αναχώρηση 08:25
Τελευταία αναχώρηση 17:25
απόσταση 115 km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Χαλκίδα προς Βόλος στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Χαλκίδα προς Βόλος με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Χαλκίδα προς Βόλος

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Χαλκίδα και Βόλος.

Τιμή εισιτηρίου - κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Τρένα από Χαλκίδα προς Βόλος

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Χαλκίδα προς Βόλος

Χρειάζεται χρόνος 7 ω 59 λεπτά κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Βόλος με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 4 ω 10 λεπτά με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 08:25, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Χαλκίδα στις 17:25.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Χαλκίδα και Βόλος

Τα τρένα προς Βόλος θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Χαλκίδα και θα αφιχθούν στον σταθμό Βόλος.

Όταν ταξιδεύετε με τρένο, μην ξεχνάτε ποτέ να έχετε μαζί σας το εισιτήριό σας: φροντίστε να το εκτυπώσετε εκ των προτέρων ή να κατεβάσετε την έκδοση για κινητό, εφόσον επιτρέπεται.

Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Χαλκίδα και Βόλος, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Χαλκίδα προς Βόλος με τρένο

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 7 για να φθάσετε στην πόλη Βόλος από την πόλη Χαλκίδα. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές σε αντίθεση με τα δρομολόγια 7 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Βόλος από την πόλη Χαλκίδα, παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά συνδέσεις τρένων 7. Παρακαλούμε να προσέξετε ότι όλες αυτές οι συνδέσεις, δηλαδή τα δρομολόγια 7, έχουν μία αλλαγή. Κατά συνέπεια, θα χρειαστεί να αλλάξετε τρένα.