• διαδρομή μετάβασης
  • ταξίδι μετ επιστροφής

Βρείτε τρένο από Θεσσαλονίκη προς Βέροια

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Τρένου

Σήμερα

Μέσω Τρένου

Αύριο

Μέσω Τρένου

2 Μέρες

Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Βέροια

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Θεσσαλονίκη προς Βέροια στο virail

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Θεσσαλονίκη προς Βέροια. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Θεσσαλονίκη προς Βέροια

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Θεσσαλονίκη και Βέροια.

Λεπτομέρειες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 4 ω 25 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 8
Πρώτη αναχώρηση 08:35
Τελευταία αναχώρηση 16:21
απόσταση 63 km

Τιμή εισιτηρίου Θεσσαλονίκη - Βέροια κάθε μέρα

 
Σήμερα
Αύριο
Σε 2 ημέρες
Σε 3 ημέρες
Σε 4 ημέρες
Σε 5 ημέρες
Σε 6 ημέρες
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 1 ω 59 λεπτά
Θεσσαλονίκη - Βέροια
08:35 - 10:34
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 48 λεπτά
Θεσσαλονίκη - Βέροια
09:46 - 10:34
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 6 ω 39 λεπτά
Θεσσαλονίκη - Βέροια
10:30 - 17:09
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 4 ω 54 λεπτά
Θεσσαλονίκη - Βέροια
12:15 - 17:09
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 4 ω 9 λεπτά
Θεσσαλονίκη - Βέροια
13:00 - 17:09
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 2 ω 39 λεπτά
Θεσσαλονίκη - Βέροια
14:30 - 17:09
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 1 ω 54 λεπτά
Θεσσαλονίκη - Βέροια
15:15 - 17:09

Πότε φεύγουν τα τρένα για Βέροια και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 3 ω 47 λεπτά, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Βέροια σε 48 λεπτά. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Θεσσαλονίκη στις 08:35, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 16:21.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Βέροια και πού θα φτάσετε

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Θεσσαλονίκη από τον σταθμό Θεσσαλονίκη και φτάνουν στον σταθμό Βέροια.

Όταν ταξιδεύετε με τρένο, μην ξεχνάτε ποτέ να έχετε μαζί σας το εισιτήριό σας: φροντίστε να το εκτυπώσετε εκ των προτέρων ή να κατεβάσετε την έκδοση για κινητό, εφόσον επιτρέπεται.

Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Θεσσαλονίκη και Βέροια, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Θεσσαλονίκη προς Βέροια

Αν επιθυμείτε να πάτε από Θεσσαλονίκη προς Βέροια με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 8. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές 2 είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 6 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Βέροια την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Βέροια από την πόλη Θεσσαλονίκη, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια τρένων 8. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 6 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με τις διαδρομές 2 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική, αν και είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Σταθμοί αναχώρησης

Θεσσαλονίκη

Σταθμοί προορισμού

Βέροια
Logo

Σχετικά με εμάς