Βρείτε τρένο από Θεσσαλονίκη προς Θήβα


Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Καλύτερη τιμή 15,10€
Διάρκεια ταξιδιού 4 ω 17 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 6
Πρώτη αναχώρηση: 05:13
Τελευταία αναχώρηση: 23:00
Απόσταση 260km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Θεσσαλονίκη προς Θήβα

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Θεσσαλονίκη προς Θήβα. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Θεσσαλονίκη προς Θήβα

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Θεσσαλονίκη και Θήβα.

Ποια είναι η τιμή των εισιτηρίων τρένου από Θεσσαλονίκη προς Θήβα

Η κράτηση εκ των προτέρων σας επιτρέπει όντως να εξοικονομήσετε χρήματα: στην πραγματικότητα, μπορείτε να αγοράσετε φθηνά εισιτήρια τρένων από Θεσσαλονίκη προς Θήβα με 15,10 € μόνο, ενώ η μέση τιμή είναι 22,90 €.

Τιμή εισιτηρίου Θεσσαλονίκη - Θήβα κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Τρένα από Θεσσαλονίκη προς Θήβα


Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Θεσσαλονίκη και Θήβα, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Θήβα και πού θα φτάσετε

Τα τρένα προς Θήβα μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Θεσσαλονίκη και να φτάνουν στον σταθμό Θήβα.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Θεσσαλονίκη προς Θήβα: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 6 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Θεσσαλονίκη προς Θήβα με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 0 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 6 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Θεσσαλονίκη προς Θήβα;

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Θήβα φεύγει στις 05:06, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 23:06. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 4 hours and 21 minutes, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Θήβα σε 4 hours and 8 minutes.