Βρείτε τρένο από Θεσσαλονίκη προς Έδεσσα


Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Καλύτερη τιμή 7€
Διάρκεια ταξιδιού 2 ω 47 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 21
Πρώτη αναχώρηση: 05:35
Τελευταία αναχώρηση: 23:50
Απόσταση 77km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Θεσσαλονίκη προς Έδεσσα

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Τρένα από Θεσσαλονίκη προς Έδεσσα: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Για να φτάσετε στην πόλη Έδεσσα με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Ποια είναι η φθηνότερη τιμή εισιτηρίων τρένου προς Έδεσσα

Αν έχετε τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, είναι πιθανόν να βρείτε φθηνά εισιτήρια τρένου από Θεσσαλονίκη προς Έδεσσα με 7,00 €. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να προγραμματίσετε εκ των προτέρων, τα εισιτήρια τρένου προς Έδεσσα κοστίζουν 10,75 € κατά μέσον όρο.

,

Τιμή εισιτηρίου Θεσσαλονίκη - Έδεσσα κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Αν είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας, να έχετε πάντοτε υπόψη ότι μπορείτε να αγοράζετε εξαιρετικά φθηνά εισιτήρια τρένων αν αποφεύγετε να ταξιδεύετε τα σαββατοκύριακα και αν επιλέγετε να ταξιδεύετε κατά τη διάρκεια της χαμηλής περιόδου.

Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Θεσσαλονίκη και Έδεσσα, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Θεσσαλονίκη και Έδεσσα

Τα τρένα προς Έδεσσα μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Θεσσαλονίκη και να φτάνουν στον σταθμό Εδεσσα.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Θεσσαλονίκη προς Έδεσσα με τρένο

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 20 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Θεσσαλονίκη προς Έδεσσα με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 15 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 4 που είναι απευθείας γραμμές. Ως αποτέλεσμα, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Ωστόσο, παρακαλούμε επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Θεσσαλονίκη προς Έδεσσα;

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 3 hours and 14 minutes, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Έδεσσα σε 1 hour and 25 minutes. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Θεσσαλονίκη στις 09:05, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 23:09.