Βρείτε τρένο από Θεσσαλονίκη προς Μεταμόρφωση

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 4 ω 57 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 4
Πρώτη αναχώρηση: 08:27
Τελευταία αναχώρηση: 17:15
Απόσταση 295km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Θεσσαλονίκη προς Μεταμόρφωση

Το virail έχει τον μαγικό τρόπο για να βρείτε τα φτηνά εισιτήρια τρένου σας προς Μεταμόρφωση. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και να ορίσετε τα φίλτρα για την αναχώρηση και την τιμή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις διαλέξετε τις καλύτερες επιλογές του ταξιδιού σας με τρένο από Θεσσαλονίκη προς Μεταμόρφωση, το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για την αγορά.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη προς Μεταμόρφωση

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Θεσσαλονίκη προς Μεταμόρφωση που προσφέρονται από την TrainOSE.

Πόσο κοστίζει το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Θεσσαλονίκη προς Μεταμόρφωση

Τρένα από Θεσσαλονίκη προς Μεταμόρφωση


Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Θεσσαλονίκη και Μεταμόρφωση είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Θεσσαλονίκη και Μεταμόρφωση

Τα τρένα προς Μεταμόρφωση μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Θεσσαλονίκη και να φτάνουν στον σταθμό Μεταμόρφωση.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Θεσσαλονίκη προς Μεταμόρφωση

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 4 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Θεσσαλονίκη προς Μεταμόρφωση με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 4 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Θεσσαλονίκη προς Μεταμόρφωση και πότε φεύγουν τα τρένα

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Μεταμόρφωση φεύγει στις 08:06, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 17:06. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 4 hours and 56 minutes, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Μεταμόρφωση σε 4 hours and 47 minutes.