Βρείτε τρένο από Θεσσαλονίκη προς Μεταμόρφωση

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 4 ω 56 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 4
Πρώτη αναχώρηση 09:27
Τελευταία αναχώρηση 18:15
απόσταση 295 km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Θεσσαλονίκη προς Μεταμόρφωση στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Θεσσαλονίκη προς Μεταμόρφωση με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη προς Μεταμόρφωση

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Θεσσαλονίκη προς Μεταμόρφωση που προσφέρονται από την TrainOSE.

Τρένα από Θεσσαλονίκη προς Μεταμόρφωση

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Θεσσαλονίκη προς Μεταμόρφωση

Το πρώτο τρένο προς την πόλη Μεταμόρφωση φεύγει στις 09:27, ενώ το τελευταίο στις 18:15. Το ταξίδι διαρκεί 4 ω 56 λεπτά κατά μέσον όρο, αλλά με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Μεταμόρφωση σε 4 ω 47 λεπτά.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Θεσσαλονίκη - Μεταμόρφωση

Τα τρένα προς Μεταμόρφωση μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Θεσσαλονίκη και να φτάνουν στον σταθμό Μεταμόρφωση.

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Θεσσαλονίκη προς Μεταμόρφωση με τρένο

Αν επιθυμείτε να πάτε από Θεσσαλονίκη προς Μεταμόρφωση με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 4. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 4 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Ωστόσο, επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Θεσσαλονίκη προς Μεταμόρφωση με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 4 κάθε μέρα. αρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι όλες απολύτως αυτές οι συνδέσεις έχουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Επομένως, δεν θα παραμείνετε στην ίδια αμαξοστοιχία για όλο το ταξίδι.