Βρείτε τρένο από Αίγιο προς Κόρινθος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 1 ω 13 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 15
Πρώτη αναχώρηση: 07:00
Τελευταία αναχώρηση: 20:00
Απόσταση 82km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Αίγιο προς Κόρινθος στο virail

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Αίγιο προς Κόρινθος. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Τρένα από Αίγιο προς Κόρινθος: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Το virail συνεργάζεται με περισσότερους από 200 συνεργάτες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, μεταξύ των οποίων και η TrainOSE που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου Αίγιο - Κόρινθος.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια τρένων από Αίγιο προς Κόρινθος

Τρένα από Αίγιο προς Κόρινθος


Αν είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας, να έχετε πάντοτε υπόψη ότι μπορείτε να αγοράζετε εξαιρετικά φθηνά εισιτήρια τρένων αν αποφεύγετε να ταξιδεύετε τα σαββατοκύριακα και αν επιλέγετε να ταξιδεύετε κατά τη διάρκεια της χαμηλής περιόδου.

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Κόρινθος και πού θα φτάσετε

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Αίγιο από τον σταθμό Αίγιο και φτάνουν στον σταθμό Κόρινθος.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Αίγιο προς Κόρινθος: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 15 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Αίγιο προς Κόρινθος με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 15 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Αίγιο προς Κόρινθος με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Κόρινθος φεύγει στις 07:06, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 13:06. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 1 hour and 15 minutes, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Κόρινθος σε 1 hour and 6 minutes.