Βρείτε τρένο από Αίγιο προς Κόρινθος

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 1 ω 8 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 7
Πρώτη αναχώρηση 11:40
Τελευταία αναχώρηση 21:33
απόσταση 82 km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Αίγιο προς Κόρινθος

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Τρένα από Αίγιο προς Κόρινθος: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Αίγιο και Κόρινθος.

Τρένα από Αίγιο προς Κόρινθος

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Αίγιο προς Κόρινθος με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Το πρώτο τρένο προς την πόλη Κόρινθος φεύγει στις 11:40, ενώ το τελευταίο στις 21:33. Το ταξίδι διαρκεί 1 ω 8 λεπτά κατά μέσον όρο, αλλά με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Κόρινθος σε 1 ω 4 λεπτά.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Αίγιο - Κόρινθος

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Αίγιο από τον σταθμό Αίγιο και φτάνουν στον σταθμό Κόρινθος.

Αν είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας, να έχετε πάντοτε υπόψη ότι μπορείτε να αγοράζετε εξαιρετικά φθηνά εισιτήρια τρένων αν αποφεύγετε να ταξιδεύετε τα σαββατοκύριακα και αν επιλέγετε να ταξιδεύετε κατά τη διάρκεια της χαμηλής περιόδου.

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Αίγιο προς Κόρινθος

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 7 για να φθάσετε στην πόλη Κόρινθος από την πόλη Αίγιο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές σε αντίθεση με τα δρομολόγια 7 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

αρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι όλες απολύτως αυτές οι συνδέσεις έχουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Επομένως, δεν θα παραμείνετε στην ίδια αμαξοστοιχία για όλο το ταξίδι.Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Κόρινθος από την πόλη Αίγιο, παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά συνδέσεις τρένων 7.