Βρείτε τρένο από Αίγιο προς Καρδίτσα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 8 ω 5 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 5
Πρώτη αναχώρηση 10:00
Τελευταία αναχώρηση 19:00
απόσταση 125 km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Αίγιο προς Καρδίτσα στο virail

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Τρένα από Αίγιο προς Καρδίτσα: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Αίγιο και Καρδίτσα.

Τρένα από Αίγιο προς Καρδίτσα

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Αίγιο προς Καρδίτσα με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Καρδίτσα σε 5 ω 19 λεπτά, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 8 ω 5 λεπτά. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Καρδίτσα είναι στις 10:00, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Αίγιο στις 19:00.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Καρδίτσα

Τα τρένα προς Καρδίτσα θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Αίγιο και θα αφιχθούν στον σταθμό Καρδίτσα.

Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Αίγιο προς Καρδίτσα: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Αν επιθυμείτε να πάτε από Αίγιο προς Καρδίτσα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 5. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 5 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Ωστόσο, επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Καρδίτσα από την πόλη Αίγιο, παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά συνδέσεις τρένων 5. Παρακαλούμε να προσέξετε ότι όλες αυτές οι συνδέσεις, δηλαδή τα δρομολόγια 5, έχουν μία αλλαγή. Κατά συνέπεια, θα χρειαστεί να αλλάξετε τρένα.