Βρείτε τρένο από Μεταμόρφωση προς Κόρινθος

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 51 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 3
Πρώτη αναχώρηση: 07:13
Τελευταία αναχώρηση: 17:13
Απόσταση 75km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Μεταμόρφωση προς Κόρινθος στο virail

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Μεταμόρφωση προς Κόρινθος

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Μεταμόρφωση και Κόρινθος.

Ποια είναι η φθηνότερη τιμή εισιτηρίων τρένου προς Κόρινθος

Τρένα από Μεταμόρφωση προς Κόρινθος


Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Μεταμόρφωση και Κόρινθος είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Μεταμόρφωση - Κόρινθος

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Μεταμόρφωση από τον σταθμό Μεταμόρφωση και φτάνουν στον σταθμό Κόρινθος.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Μεταμόρφωση προς Κόρινθος

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 3 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Μεταμόρφωση προς Κόρινθος με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 0 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 3 που είναι απευθείας γραμμές. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Μεταμόρφωση προς Κόρινθος και πότε φεύγουν τα τρένα

Χρειάζεται χρόνος 51 minutes κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Κόρινθος με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 51 minutes με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 07:07, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Μεταμόρφωση στις 17:07.