Βρείτε τρένο από Μεταμόρφωση προς Κόρινθος

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 51 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 3
Πρώτη αναχώρηση 10:13
Τελευταία αναχώρηση 20:13
απόσταση 75 km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Μεταμόρφωση προς Κόρινθος στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Μεταμόρφωση προς Κόρινθος με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Μεταμόρφωση προς Κόρινθος με τρένο

Για να φτάσετε στην πόλη Κόρινθος με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Τρένα από Μεταμόρφωση προς Κόρινθος

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Μεταμόρφωση προς Κόρινθος

Τα δρομολόγια τρένων που εκτελούνται μεταξύ Μεταμόρφωση και Κόρινθος διαρκούν 51 λεπτά. Το πρώτο τρένο φεύγει στις 10:13, ενώ το τελευταίο στις 20:13

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Μεταμόρφωση - Κόρινθος

Τα τρένα προς Κόρινθος θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Metamorfosi and Μεταμόρφωση και θα αφιχθούν στον σταθμό Korinthos and Κόρινθος.

Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Μεταμόρφωση προς Κόρινθος: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Αν επιθυμείτε να πάτε από Μεταμόρφωση προς Κόρινθος με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 3. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές 3 είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 0 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Υπάρχουν συνδέσεις τρένων 3 για να φτάσετε στην πόλη Κόρινθος από την πόλη Μεταμόρφωση κάθε μέρα. Λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές 3 έναντι καμιάς διαδρομής που έχει τουλάχιστον μία αλλαγή. Έτσι δεν θα χρειαστεί ποτέ να πάρετε άλλο τρένο.