Βρείτε τρένο από Λαμία προς Κόρινθος

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 4 ω 1 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 20
Πρώτη αναχώρηση 08:09
Τελευταία αναχώρηση 20:05
απόσταση 116 km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Λαμία προς Κόρινθος στο virail

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Λαμία προς Κόρινθος. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Λαμία προς Κόρινθος με τρένο

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Λαμία προς Κόρινθος που προσφέρονται από την TrainOSE.

Τρένα από Λαμία προς Κόρινθος

Πότε φεύγουν τα τρένα για Κόρινθος και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Το πρώτο τρένο προς την πόλη Κόρινθος φεύγει στις 08:09, ενώ το τελευταίο στις 20:05. Το ταξίδι διαρκεί 4 ω 1 λεπτά κατά μέσον όρο, αλλά με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Κόρινθος σε 3 ω 32 λεπτά.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Λαμία - Κόρινθος

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Λαμία από τον σταθμό Ροδίτσα, Λαμία, Παγκράτι Λαμίας, Ρεβένια Λαμίας and Καλύβια Λαμίας και φτάνουν στον σταθμό Κόρινθος.

Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Λαμία και Κόρινθος, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Λαμία προς Κόρινθος με τρένο

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 20 για να φθάσετε στην πόλη Κόρινθος από την πόλη Λαμία. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές σε αντίθεση με τα δρομολόγια 20 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Κόρινθος την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

αρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι όλες απολύτως αυτές οι συνδέσεις έχουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Επομένως, δεν θα παραμείνετε στην ίδια αμαξοστοιχία για όλο το ταξίδι.Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Κόρινθος από την πόλη Λαμία, παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά συνδέσεις τρένων 20.