Βρείτε τρένο από Αίγιο προς Ασπρόπυργος

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 2 ω 9 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 7
Πρώτη αναχώρηση 10:00
Τελευταία αναχώρηση 21:33
απόσταση 133 km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Αίγιο προς Ασπρόπυργος στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Αίγιο προς Ασπρόπυργος με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Αίγιο προς Ασπρόπυργος με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Αίγιο και Ασπρόπυργος.

Τρένα από Αίγιο προς Ασπρόπυργος

Πότε φεύγουν τα τρένα για Ασπρόπυργος και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Το πρώτο τρένο προς την πόλη Ασπρόπυργος φεύγει στις 10:00, ενώ το τελευταίο στις 21:33. Το ταξίδι διαρκεί 2 ω 9 λεπτά κατά μέσον όρο, αλλά με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Ασπρόπυργος σε 1 ω 53 λεπτά.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Αίγιο προς Ασπρόπυργος

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Αίγιο από τον σταθμό Αίγιο και φτάνουν στον σταθμό Ασπρόπυργος.

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Αίγιο προς Ασπρόπυργος με τρένο

Αν επιθυμείτε να πάτε από Αίγιο προς Ασπρόπυργος με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 7. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 7 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Ασπρόπυργος την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Αίγιο προς Ασπρόπυργος με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 7 κάθε μέρα. αρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι όλες απολύτως αυτές οι συνδέσεις έχουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Επομένως, δεν θα παραμείνετε στην ίδια αμαξοστοιχία για όλο το ταξίδι.